infrarood hoofdtelefoons – Sony Infrarood Wireless Headphones

“Noot van de redactie:. Dit product is niet meer leverbaar U kunt nog steeds lees onze originele recensie hieronder, maar review niet langer het updaten van de gegevens van dit product.”

Kenmerken

een van de beste in de wereld voor infrarood hoofdtelefoons is de Sony Infrarood Wireless Headphones. Hoewel deze hoofdtelefoon niet het effectieve bereik of effectief-graad van onze top product aan te bieden, ze hebben hun eigen sterke punten te pronken. Deze hoofdtelefoon hebben de beste frequentiebereik in onze line-up, waarmee je voelt en hoort een opmerkelijke reeks van het geluid. Hun levensduur van de batterij is ook de langste die we hebben gevonden. We zijn onder de indruk van deze Sony infrarood hoofdtelefoons, zoals je kunt zien door middel van hun ranking, en geloven dat je hun veelzijdigheid, geluidskwaliteit en design zullen waarderen.

Zoals we in de inleiding genoemde, de Sony Infrarood Wireless Headphones het beste frequentiebereik van 18-22,000Hz. Het is het grootste frequentiebereik dat we in een paar infraroodhoofdtelefoons. Infrarood hoofdtelefoons produceren meestal de beste audio kwaliteit die u in draadloze hoofdtelefoons vanwege de directe lijn van infrarood licht het aansluiten van de zender naar de hoofdtelefoon te vinden. Met die hoge kwaliteit infrarood audio en de grote frequentiebereik, waren we erg blij met de geluidskwaliteit.

Hoofdtelefoon met een schakelaar en een persoonlijke volumeregelaar. Wij vinden dit een must-have functie niet alleen voor het behoud van levensduur van de batterij, maar ook voor comfort en gemak. Bij elke gebruiker een persoonlijke volumeregeling kan iedereen op eigen niveau van comfort te luisteren. En het is handiger om gewoon te schakelen een wijzerplaat op uw oor dan naar de TV-afstandsbediening de instellingen te vinden of te voet naar de TV en handmatig wijzigen.

Deze bijzondere infrarood TV koptelefoon hebben een effectief bereik van ongeveer 24 voet. U kunt vrij bewegen, maar moet binnen een hoek van 90 graden van de zender blijven te allen tijde of anders zult u uw verbinding verliezen. Dit geeft een 45 graden speelruimte naar rechts en naar links. Deze functies zijn vergelijkbaar met vele andere infrarood hoofdtelefoons. Gedurende het onderzoek dat we uitgevoerd op de Sony Infrarood Wireless Headphones we geleerd dat de meeste gebruikers waren blij met het bereik van de beweging ze hadden en waren in staat om hun tv-ruimte om te wandelen zonder verlies van audio-ontvangst en zonder inmenging.

Net als veel andere infrarood hoofdtelefoons, zijn deze gemaakt van hard plastic. Zij rusten op de top van je hoofd in plaats van het runnen van achter het en zijn aan te passen aan een verscheidenheid van het hoofd maten passen. We vonden dat aanpassing afmetingen zeer gemakkelijk, wat belangrijk is als verschillende mensen dragen de koptelefoon. De oorkussens rusten op je oren in plaats van ze cupping, zodat u om te horen wat anderen zeggen om je heen. De on-oorkussens zijn niet per se beter of slechter dan de over-oorkussentjes – het is allemaal persoonlijke voorkeur en zal grotendeels afhangen van waar u de hoofdtelefoon gebruiken. We vonden dat veel gebruikers genoten van te kunnen horen de mensen om hen heen, terwijl anderen hadden gehoopt om meer van een ruisonderdrukkende effect te krijgen.

Ontwerp

Zoals u zult vinden met alle infrarood hoofdtelefoons, moet u de zender in uw lijn van het zicht te houden zo lang als je wilt audio. Als je loopt in een andere kamer, zal u uw verbinding te verliezen en niet langer het geluid te horen. De zender snoer is ongeveer 40 inch die u een fatsoenlijk bedrag van kamer indien nodig zal geven voor de strategische plaatsing. De hoofdtelefoon weegt 4,4 ounces en licht zijn zodat ze rusten op de kop voor een hele film of twee, zonder ongemak of pijn.

Zoals we hierboven vermeld, we waren erg onder de indruk van de levensduur van de batterij van de Sony Infrarood Wireless Headphones. De TV koptelefoon wordt geleverd met een oplaadbare NiMH-batterij, maar zal ook draaien op twee AAA-batterijen. De levensduur van de batterij is de langste dat we vonden en duurt ongeveer 60 uur met de optionele AA-batterijen of zal duren voor 35 uur op de oplaadbare NiMH accu alleen. Dit was een enorm voordeel omdat je geen zorgen te maken over de hoofdtelefoon af te sluiten bijna net zo vaak uit en je hoeft niet om voortdurend opgeladen batterijen of de aankoop van extra degenen.

U zult merken dat de sectie hulp en ondersteuning is het gebied dat Sony gerangschikt de laagste. Terwijl hun customer support team heeft adequate service te bieden, veel van de gebruikers we spraken met waren niet tevreden met de service die ze ontvangen. De Sony infrarood hoofdtelefoons hebben een 90-dagen garantie, dat is de kortste garantie die we gevonden onder de infrarood hoofdtelefoons. Hoewel dit ons teleurgesteld, we geloven nog steeds dat de hoofdtelefoon is een van de beste keuzes omwille van hun functies, design en geluidskwaliteit.

Onze beste suggestie voor u contact opneemt met de klantenservice afdeling van Sony is om naar de onderkant van de site te bladeren, zoek het gratis telefoonnummer en direct bellen. Het was de makkelijkste manier voor ons met een medewerker van de klantenservice om te spreken. Binnen twee minuten na het plaatsen van de oproep werden we spreken met een vertegenwoordiger, en dit gebeurde elke keer als we belden. De vertegenwoordigers waren snel in staat om toegang te krijgen tot informatie over de TV koptelefoon en beantwoord iedere vraag of probleem we gesteld. Een positief aspect van customer support afdeling van Sony is dat ze zijn later open dan elk van de andere fabrikanten hebben we contact, waardoor het gemakkelijker voor u om contact met hen.

Aan de bovenkant en onderkant van de site zijn links voor technische of product support. Via de link voor ondersteuning vindt u een chat-optie, een e-mail optie en meer informatie over het bereiken van customer support via de telefoon te vinden. Helaas, de chat-optie is niet veel hulp, omdat het niet goed werkt. Elk van onze reviewers was niet succesvol in het gebruik van de chat-functie, die is een teleurstelling, want dat is meestal een van de meest handige manieren om hulp en ondersteuning te ontvangen.

Na e-mailen Sony met betrekking tot de infrarood hoofdtelefoons, kregen we een antwoord binnen een paar uur. Dit, we voelden, was vrij efficiƫnt. Het moeilijkste deel over e-mailen is dat je niet heen en weer snel kunnen communiceren en zal normaal gesproken wacht een paar uur tussen elk bericht, daarom raden wij het gebruik van het gratis telefoonnummer. Echter, als uw vragen niet worden drukken, dan raden wij e-mail als een uitstekende manier om contact op met het bedrijf.

Help en ondersteuning

Als een van de top infrarood-hoofdtelefoon producten op de markt van vandaag, Sony Infrarood Wireless Headphones zijn een goede keuze. Ze bieden de beste frequentierespons vonden we in het infrarood hoofdtelefoons, ze hebben alle handige functies die het gebruik eenvoudig te maken en ze hebben de langste levensduur van de batterij die we hebben gevonden. We waren blij dat ze zijn gemakkelijk te bereiken via de telefoon en via e-mail en dat hun customer support afdeling is langer open dan andere tv-hoofdtelefoon fabrikanten, zodat je een grotere kans op het krijgen van een greep van iemand als je ze nodig hebt. Wij geloven dat u onder de indruk van de geluidskwaliteit, het effectieve bereik, het ontwerp en de levensduur van de batterij van deze infrarood hoofdtelefoons zullen zijn.

Overzicht