inductie kookplaat – Bertazzoni 2017

De Bertazzoni P304IME is een inductie kookplaat met touch controles, power-boost-mogelijkheden en een reeks van de macht van 1200 watt tot 3000 watt. Het beschikt ook over een twee jaar fabrieksgarantie, dat is een van de beste garanties die we zagen voor een inductie kookplaat. Het is echter ontbreekt een aantal functies en instellingen vinden op de hoger gerangschikte producten, dat is waarom dit model lager gerangschikt op onze line-up.

Overzicht

Deze inductie kookplaat beschikt over vier branders, variërend in vermogen van 1200 watt tot 3000 watt. Hoewel dit is genoeg kracht om sudderen en sear eten, het is lang niet zo krachtig als vergelijkbare producten op onze line-up. Andere cooktops bieden tot 3.700 watt aan vermogen. Hoe meer macht, hoe sneller je kunt koken water en kook voedsel. Deze kookplaat wordt geleverd met een power-boost functie die u toelaat om een ​​sterke stijging van de macht aan het verwarmingselement snel verzenden, maar u kunt de booster-functie niet te gebruiken op alle vier de branders tegelijk.

Als het gaat om functies, de Bertazzoni P304IME biedt een handjevol: Het beschikt over pan-detectie mogelijkheden, wat betekent dat het verwarmingselement wordt alleen geactiveerd wanneer een ferromagnetisch pan wordt geplaatst op de brander. Bovendien wordt de pan een minimale breedte. Deze grootte van pan vereist afhankelijk van elke brander. Dit betekent echter niet over pan-sizing functies waardoor het verwarmingselement om de grootte van de pan aanpast.

We zouden meer bepaalde temperatuur instelmogelijkheden had liever ook. Er is geen aangewezen warm functie om voedsel warm te houden zonder overcooking het. U kunt kiezen uit negen temperatuur instellingen, met de laagste temperatuur is ontworpen voor het smelten van boter en chocolade. controles van de kookplaat zijn uitstekend: Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en kunt u de temperatuur en de instellingen snel veranderen.

Onderdelen en arbeid vallen onder een garantie van twee jaar, de langste garantie van welke inductie kookplaat op onze line-up. Bovendien, als je wilt communiceren met een vertegenwoordiger van Bertazzoni, je kan het bedrijf bereiken via email en telefoon. Er zijn geen live chat-opties, dat is een nadeel. U kunt ook direct toegang krijgen tot de handleiding op de website van het bedrijf.

De Bertazzoni P304IME is een inductie kookplaat die veel van uw basisfuncties biedt. We zijn blij met zijn pan-detectie en lange garantie. Toch zouden we graag veel meer macht te zien op de kookplaat, die dit product zou verbeteren en bespaart u tijd tijdens het koken. Ondanks de weinige nadelen, de Bertazzoni P304IME biedt nog steeds sterke resultaten om het een nuttig apparaat in uw keuken te maken.