in-dash navigatie – Kenwood DNX572BH 2017

De Kenwood DNX572BH is een in-dash GPS met Bluetooth-connectiviteit en gratis navigatie. Het biedt een groot aantal functies voor de prijs, waardoor het een van de beste waarden op de aftermarket GPS-markt.

Overzicht

Net als alle andere in-dash navigatiesystemen we beoordeeld, kan de 572BH dvd’s en cd’s afspelen. Het heeft ook een satelliet-radio-ontvanger, zodat het kan signalen van SiriusXM ontvangen (je moet inschrijven om die kanalen te luisteren).

Net als andere premium navigatie-apparaten kan de 572BH HD-radiosignalen te ontvangen. Veel FM en AM-zenders uitgezonden in HD als standard definition, en de 572BH kunnen afstemmen op die zenders (er is geen extra kosten voor HD-radio).

Het heeft middelmatige smartphone integratie, zonder native ondersteuning voor Apple CarPlay of Android Auto. U kunt echter de head-unit te integreren met uw smartphone via Bluetooth of HDMI. Door middel van HDMI, bent u beperkt tot spiegelen scherm van uw telefoon op het hoofdtoestel. Echter, met Bluetooth, hebt u verschillende aansluitmogelijkheden.

De belangrijkste functie Bluetooth is de hands-free telefoon bediening. U kunt bellen en gebeld worden via het touchscreen op het 572BH ontvangen. U kunt ook bladeren door uw telefoon contacten.

Bluetooth maakt het ook mogelijk om uw muziek te bedienen op het 572BH. U kunt zelfs Pandora internet radio van het hoofdtoestel.

Een van de grootste troeven Kenwood is dat het gebruik maakt van Garmin als zijn kaarten provider. Dit betekent dat u premium kaarten en vluchtroutes met ingebouwd in het toestel krijgt. Het geeft je ook een tweejarig abonnement op verkeersinformatie, zodat u de congestie op uw dagelijkse woon-werkverkeer kan controleren.

Dit toestel heeft een capacitief, smartphone-stijl scherm. De 6.2 inch diagonaal gemeten, dat is een beetje kleiner dan sommige van de beste aftermarket GPS-systemen.

Kenwood biedt telefoon, e-mail en sociale media-ondersteuning. De 572BH wordt geleverd met een garantie van een jaar.

De Kenwood DNX572BH heeft niet de holistische smartphone integratie opgeschept door de beste in-dash navigatiesystemen, maar de Bluetooth en HDMI voldoende integratiemogelijkheden voor de meeste consumenten. De premium navigatie mogelijkheden maken het een uitstekende in-dash GPS.