ijsmachines – Cuisipro Donvier 2017

IJs is goed overal, maar er gaat niets boven de romige goedheid van ijs buiten. Als u liever de natuur, kunt u de Cuisipro Donvier ijsmachine overal mee naartoe nemen. Het kan lijken op een ouderwetse salade spinner, maar deze hand crank ijsmachine creëert dikke ijs voor zowel toegeeflijke desserts en gezondheid noten. Deze maker kost het weinig vooruitziende blik om lekkere hapjes te maken.

Overzicht

Alvorens zelfgemaakt ijs met deze machine, wil je de metalen kom ‘s nachts op te slaan in de vriezer. De niet-toxisch koelmiddel in dubbele wanden van de bus’s bevriest het melkachtige mengsel in ijs. Zodra u klaar bent om ijs te maken hebt, giet je mengsel in de bevroren kom, voeg het deksel, Dasher en sluit de zwengel.

Donvier hand crank is een beetje een “goed nieuws, slecht nieuws” situatie. Eerst het goede nieuws: Je hoeft niet te crank veel om ijs te krijgen. In feite is de fabrikant ontmoedigt u van over-roeren uw ijzige mengsel. U hoeft alleen handslinger de Donvier vier keer om de paar minuten. Wij willen dit omdat het bespaart je arm en bevrijdt je handen om ander voedsel te bereiden.

Het slechte nieuws is dat de Dasher past strak en het mengsel dikker snel in de diepvries kom. Dit betekent dat je kan hebben om een ​​beetje om te beginnen met het roeren van het mengsel gemakkelijk te bestrijden. Nadat je begint aanzwengelen, het mengsel mengt gemakkelijk. Maar die eerste paar bussen kan een ernstige pijn. We raden niet aan het toevoegen van mix-ins zoals chocolade chips tot het mengsel dik om een ​​losse milkshake consistentie. Anders kleine stukjes naar de bodem zinken wanneer het mengsel nog vloeibaar en maakt cranking het ijs harder.

De meeste goede kwaliteit over de zwengel methode is het ontbreken van bewegende delen of behoefte aan elektriciteit. Hierdoor de Donvier minder snel breken of defect. Deze functie maakt ook deze ijsmachine uiterst draagbaar. U hoeft niet steenzout, ijs of een stopcontact op bevroren traktaties in te maken in het kader van een half uur. Het is klein, die zich op 9 duim lang en 8 inch breed en past in de meeste plaatsen in uw keuken.

Het is draagbaar, maar de Donvier is niet robuust. De acryl deksel en vriezer kom scratch gemakkelijk, dus het is best om het gebruik buitenshuis te beperken tot een picknick in plaats van ruwe kamperen. We raden het opslaan van de vriezer kom in de vriezer wanneer het niet in gebruik is. Hoewel het waardevol vriezer ruimte mag bezetten, zult u in staat om ijs te maken op de vlieg.

Zonder enige andere vorm van macht, de Donvier zich uitsluitend baseert op de vriezer kom om alle mengsels relaxen. Vriezer ruimte kan krap zijn, maar om het meeste uit deze ijsmachine te krijgen, is het best om de vriezer kom opgeslagen in de vriezer bewaren. De slinger is het meest opvallende kenmerk van deze ijsmachine, verdienen het een plek bij de beste ijsmakers we beoordeeld. Deze functie maakt het Donvier zeer draagbaar voor picknicks of andere functies, maar het vereist een beetje grunt werk te beginnen.