ijsmachines – Cuisinart ICE-21 2017

IJs is heerlijk, maar wil je echt klaar om te komen en te rijden naar de winkel voor het? Tegen de tijd dat u de winkel te bereiken, kan uw favoriete smaken zijn gegaan of gewoon te duur. Of als u dieetbeperkingen, de winkel misschien niet alles wat je kunt eten in voorraad hebben. Zelfgemaakt ijs geeft je meer controle over de ingrediënten in uw dessert. Dus terwijl ijs is nog steeds niet een ‘superfood’, kun je tenminste elimineren tandvlees, conserveringsmiddelen en vulstoffen gevonden in de winkel koopt rassen.

bevriezing Essentials

Onze Top Tien Beoordelingen Gold Award gaat naar de Cuisinart ICE-21, want het is volledig automatisch, gemakkelijk schoon te maken en vereist geen steenzout of ijs. De enige controle die je op de basis zult vinden is een eenvoudig aan en uit schakelaar. En ook al is de gebruikershandleiding recepten raden vooraf koelen van de ingrediënten, de dubbel-gevoerde diepvriezer bowl is het enige item dat u nodig hebt om voor te bereiden. Na het combineren van de ingrediënten, kunt u weg van deze ijsmachine te lopen en verse ijs in minder dan een uur. Dat is minder tijd dan de gemiddelde shopping trip naar de supermarkt en eenvoudig genoeg om met je kinderen.

Traditionele steenzout ijsmachines alleen spin de dasher, het karnen hulpmiddel in uw ijsmachine, omdat de motoren bevinden zich aan de bovenkant van de machine. Dit laat delen van het mengsel vast te houden aan de Dasher of zijkant van de kom zonder het zien veel karnen actie. De ICE-21 verschilt van andere ijsmachines omdat het karnen stroom aan de onderkant van de machine. De motor draait de vriezer kom en dasher aan de mix grondiger churn. Als u wilt mix-ins toe te voegen zoals chocolade chips of noten, wachten tot het ijs is ongeveer zacht serveren consistentie. De dasher vouwt en mengt de stukjes in het ijs, het verspreiden ze gelijkmatig over de vriezer kom .; De dubbel-gevoerde vriezer kom bevat niet-toxisch koelvloeistof, dus het zal koud in contact te blijven met nog kamertemperatuur mengsels. De motor in de ijsmachine is zo krachtig dat je het kunt horen van andere kamers in uw huis. Dit is de enige klacht die we hebben over de ICE-21. Hoewel het niet zo luid als een föhn of koffiemolen, zult u niet wilt rondhangen of praten in de buurt van het.

U kunt de meeste elektrische ijs-maker gerelateerde problemen met bevriezing te lossen. Pre-koelen ingrediënten zal zeker versnellen uw proces en de opbrengst ijs binnen de 20 minuten mark handleiding staan ​​de ICE-21’s. Echter, door het opslaan van de kom in de vriezer, kunt u ijs te maken op de vlieg in ongeveer 40 minuten zonder te koelen items zoals room of melk. De ICE-21 zorgt voor solide ijs met een beetje planning, maar als je in de winkel koopt kwaliteit willen, raden wij u het opslaan van uw ijs in de vriezer voor nog een half uur. Na koeling terug in de kom voor een tweede ronde van karnen. Hoe meer melkvet in het ijs, het romiger zal zijn .; Nadat je klaar bent verslinden desserts, het schoonmaken van de ICE-21 is slechts een kwestie van minuten. Er zijn geen vaatwasmachinebestendig onderdelen, maar het schoonmaken duurt maar vijf minuten. De machine bussen langzaam, zodat het mengsel niet spatten op het deksel of de basis van de machine. Van de vier onderdelen die deel uitmaken van deze machine, maar twee van hen ooit ijs te raken. U kunt wassen de Dasher en vriezer kom met warm water en zeep. De volledige machine wordt gemaakt van gladde kunststof en metaal, dus het is makkelijk om af te vegen met een warme, natte doek.

Tenzij je voortdurend eten ijs (en waarom zou je niet?), Ijsmachines maken doorgaans een verschijning op slechts een paar keer per jaar. Dit maakt de garantie van drie jaar meer aantrekkelijk. Dus, als dit Cuisinart model moet gerepareerd of vervangen, je nog steeds gedekt voor de volgende familiereünie of verjaardagsfeestje .; Als u verdere ondersteuning nodig, het contact sectie op de website van Cuisinart’s heeft afdelingen voor onderzoek en rendement. U kunt ook bereiken Cuisinart’s support team via telefoon of e-mail. De handleiding bevat veiligheidswaarschuwingen, montage-instructies, reiniging, opslag en informatie over de garantie. In de handleiding vindt u ook 28 recepten voor ijs, bevroren yoghurt, ijs en sorbet .; De 1.5-liter vriezer kom weegt slechts 7 pond en minder dan een voet hoog staat. Het past in de meeste kasten of opslagruimtes in garages. De grootte van de ICE-21 maakt het gemakkelijk op te slaan wanneer het niet in gebruik zonder overbelasting balie of kastruimte.

Voor zover weinig onderhoud ijsmachines gaan, de ICE-21 is net zo eenvoudig als ze komen. Van alle ijsmachines we beoordeeld, de ICE-21 is de beste ijsmaker. Voorbereiding, mengen en alleen het schoonmaken van een paar stappen elk. De krachtige motor betekent dat je romig, zacht serveren textuur ijs, maar het maakt ook veel lawaai. Met behulp van het recept gids, kunt u tips en recepten voor zuivel en nondairy bevroren traktaties te vinden, en het ingrediënt uitloop maakt het experimenteren met smaken gemakkelijk.

Prep & Cleanup

bestek

Overzicht