icoon editing software – IconWorkshop

IconWorkshop door Axialis Software maakt het creëren, bewerken, converteren en beheren van uw pictogrammen bereikbaar via een eenvoudig te gebruiken, krachtige interface.

Het creëren van Icons

IconWorkshop, een van de beste in de wereld, is de enige icoon editing software die iconen voor Windows XP, Windows Vista, Mac en Linux kunnen creëren. Dit product biedt meer middelen voor het creëren van iconen dan enig ander pakket. U kunt de pictogrammen met Afbeelding Object Packs van de website Axialis Software, drag & drop maken kant en klare beelden van de ingebouwde bibliotheek of beelden te downloaden van het internet met behulp van de ingebouwde browser. Importeer bestaande beelden van PSD, PNG, BMP, JPEG en GIF-bestanden.

De ingebouwde bibliothecaris zal uw pictogrammen te beheren voor u als u maken, bewerken en sort icon afbeeldingen. Grote tutorials zijn opgenomen in de help documentatie en op de website. Iedereen kan deze applicatie gebruiken om dynamische en unieke iconen. Al deze functionele kenmerken, gecombineerd met een geweldige prijs, maakt dit product de beste op de markt.

IconWorkshop kan creëren Windows iconen tot XP en Macintosh iconen tot Tiger. U kunt ook laden, maken en Windows Vista iconen te bewerken.

U kunt pictogrammen op verschillende manieren te creëren. Gebruik de tekengereedschappen om een ​​origineel ontwerp, of jumpstart het creatieproces door het downloaden Image Object Packs van de Axialis website. Object packs komen uit een bibliotheek van afbeelding 150 objecten die u toelaten om pictogrammen te creëren door simpelweg te slepen en neerzetten van de voorwerpen in de editor. De ingebouwde bibliothecaris bevat ook kant-en-klare foto’s en stap-voor-stap handleidingen om te laten zien hoe je multi-layer iconen.

Import beelden uit verschillende bestandstypen: PSD, PNG, BMP, JPEG en GIF. beelden importeren van Adobe Photoshop, het internet en andere toepassing van derden bevordert je creatie mogelijkheden. IconWorkshop ondersteunt alle formaten die alfa-kanaal.

Icons editing

Met IconWorkshop kunt u pictogrammen bewerken met behulp van een aangepaste kleurenpalet samen met diverse tekengereedschappen zoals potlood, penseel, een selectie gereedschap en nog veel meer. Gebruik de batch processing mogelijkheden om de indeling van de verschillende pictogrammen in een keer veranderen. Maak een foto met behulp van de snapshot-functie en importeer de afbeelding in een pictogram.

U kunt kopiëren en plakken alpha kanalen maskers of u kunt een alfakanaal te extraheren uit een pictogram om een ​​beeld in grijstinten masker te maken. Beelden kunnen worden bekeken in een verstelbare preview-venster. U kunt ook exporteren een pictogram in Photoshop of Paint Shop Pro voor modificatie met behoud van transparantie.

IconWorkshop ingebouwde bibliothecaris kan worden gebruikt door middel van de belangrijkste interface. Het kan pictogrambestanden alsmede import en export afbeeldingen te organiseren. Zelfs gearchiveerde pictogrammen kunnen gemakkelijk toegankelijk voor bewerking.

Deze applicatie is vrij eenvoudig te gebruiken. Gebruikers zullen de eenvoud en snelheid van nutsvoorzieningen van dit programma te waarderen. De unieke drag and drop functie maakt het mogelijk icon creatie in seconden. Tekenen en kleur van instrumenten zijn intuïtief, en alle functies zijn opgenomen in het all-in-één interface.

De Help-documentatie is veruit de meest complete en bondig van een van de producten die we beoordeeld. De tutorials zijn duidelijk geschreven en makkelijk te volgen. Een index en een zoekfunctie zijn inbegrepen. Voor ondersteuning bieden ze e-mail ondersteuning, FAQ en een gebruikersforum.

IconWorkshop is inderdaad een complete werkplaats voor het maken, bewerken en beheren van iconen. De all-in-one-interface biedt een overvloed aan bronnen van waaruit u innovatieve pictogrammen kunnen ontwerpen voor Windows XP, Vista en Mac.

Managing Icons

Makkelijk te gebruiken

Help / Ondersteuning

Overzicht