huis gyms – Total Gym Fit, 2017

De Total Gym Fit is een huis sportschool die anders is ontworpen dan veel training systemen die we beoordeeld. Met dit huis sportschool, u gebruik maken van uw eigen lichaamsgewicht om je weerstand te verhogen. Je gebruikt geen zwaar gewicht stacks of een grote ruimte in beslag machine. Dit huis sportschool oplossing is voorzien van een ergonomische glide boord waarmee u veel verschillende soorten oefeningen uit te voeren. Het is compact en kan worden opgevouwen voor opslag. Plus het bevat verschillende accessoires om u te helpen het meeste uit uw workouts te krijgen.

Overzicht

Met deze home gym je geen zorgen te maken over gewichten en gewicht stacks. Je gebruikt je lichaamsgewicht om de weerstand in plaats van gewichten en andere onderdelen van de uitrusting te verhogen. Het beschikt over een glide bord dat u kunt aanpassen aan verhogen of de weerstand verlagen. Daarnaast is een van de voordelen van het gebruik van deze machine kunt u meer dan 85 verschillende soorten oefeningen mee. Dit systeem biedt de meest uitoefening opties uit elk huis sportschool, dat we beoordeeld. Bovendien, het omvat dvd’s en een wandkaart die je helpt om een ​​volledige workout met de machine en het uitvoeren van zoveel mogelijk oefeningen mogelijk.

Het ontwerp van de machine is een groot voordeel. Dit huis workout machine is klein en compact. Het kan worden gevouwen voor opslag, en zelfs als het ontvouwen, het nog steeds niet nemen veel ruimte in uw kamer. Deze workout machine is slechts 18,5 inch breed, 50,5 inches lang en 8,5 inch hoog. Het beschikt over een sterke stalen frame en het systeem kan het gewicht van een gebruiker verwerken tot 400 pond. Veel soortgelijke huis gyms kan alleen maar ondersteunen gewicht tot 300 pond.

De Total Gym Fit een tweedelige vleugel attachment, been pull accessoires en een kraakpand stand. Het komt ook met maximaal zes oefening dvd’s en een voedingsprogramma en maaltijd plan om u te helpen optimale resultaten te bereiken. Veel huis gyms niet deze extra accessoires.

Een levenslange garantie is opgenomen op het frame van de machine. Echter, er is slechts twee jaar garantie op alle bewegende delen. De beste home gym machines bieden een langere garantie op de bewegende delen. Als er problemen zijn, of als u vragen of opmerkingen over dit huis sportschool hebt, kunt u vertegenwoordigers via e-mail, telefoon en live chat te bereiken.

Total Gym Fit is een uitstekende optie in een huis sportschool, vooral omdat het is compacter dan andere machines. Het ontwerp zorgt voor eenvoudig opbergen, en je kunt meer dan 85 oefeningen uit te voeren met het systeem. Bovendien zijn verschillende oefening dvd’s die bij de machine die ervoor zorgen dat u het meeste uit het huis sportschool te ontvangen. We zouden graag een langere garantie op bewegende delen van de training systeem zien, maar over het algemeen, de Total Gym Fit is ideaal als je een machine die is compact, veelzijdig en sterk verlangen.