huis gyms – Powertec, 2017

De Powertec Workbench Multi Systeem kunnen meerdere gebruikers in staat om uit te werken in een keer. Dit huis sportschool oplossing kunt u maximaal uit te voeren om 20 oefeningen met een gewicht weerstand tot 500 pond. Deze machine maakt geen gebruik van een gewicht stack en kabels. In plaats daarvan, plaats je gewichten op de machine. Dit maakt een hoger maximum gewicht en voorziet in een duurzame machine. Echter, dit huis sportschool is een groot systeem dat een uitgebreide hoeveelheid ruimte vereist.

Overzicht

Bij het gebruik van dit huis fitnessapparatuur, kunt u maximaal uit te voeren om 20 oefeningen. Deze oefeningen omvatten de schouder persen, triceps extensions en persen, lat pulldowns, en hout hakt. Het maakt het ook bankje rijen evenals helling en daling bankdrukken.

De machine is zo ontworpen dat drie mensen het kunnen gebruiken in een keer. Dit Powertec huisgymnastiek niet katrollen en kabels te gebruiken. U plaatst de hoeveelheid gewicht u wilt op te heffen op de machine. Hoeveel gewicht van de machine kan verwerken, hangt af van de aard van de oefening die u uitvoert. Echter, het maximale gewicht is 500 pond.

Een nadeel van dit huis sportschool is zijn grote omvang. Dit systeem is een van de grootste huis gyms we beoordeeld. Het is 10 voet lang, 6 voet breed en 6,7 voet lang. Hij weegt maximaal 420 pond, waardoor het te zwaar om een ​​keer te bewegen volledig gemonteerd.

Niet veel accessoires zijn met deze machine. Echter, een aantal optionele onderdelen van de uitrusting zijn beschikbaar tegen een extra vergoeding. Deze opties zijn onder andere een pec fly-accessoire, een accessoire opslag rack en een 225-pond gewicht bundel.

Het frame op de Powertec Workbench Multi Station wordt gedekt door een levenslange garantie. Echter, de onderdelen alleen betrekking twee jaar.

vertegenwoordigers van de klant zijn beschikbaar om vragen of opmerkingen te beantwoorden. E-mail en telefoon opties zijn beschikbaar voor het bereiken van de vertegenwoordigers maar we willen live chat opties beschikbaar waren ook.

De Powertec Workbench Multi Station kunnen drie personen uit te werken in een keer. U kunt maximaal uit te voeren om 20 oefeningen met de machine en til tot 500 pond bij het uitvoeren van bepaalde oefeningen. Dit huis sportschool is veel groter dan de meeste en vereist een veel ruimte. Echter, de Powertec Workbench Multi Station helpt u een intense full-body workout uit te voeren vanaf uw huis met een grote hoeveelheid van het gewicht.