html editor software – EditPlus

EditPlus Text Editor 3.12, ontwikkeld door ES-Computing, is een compacte HTML-editor, PHP editor, text editor en Java-editor. Het is niet voor bangeriken-van-hart, echter; ontdaan van luxe features, EditPlus Text Editor 3.12 is een solide werkpaard voor degenen die echt willen HTML, intermediate programmeurs en geavanceerde ontwikkelaars te leren. Hoewel extensies zijn voorzien voor extra functies, de meeste van de extensies zijn door de gebruiker ontwikkelde en niet inheems aan het programma. Als je niet klaar bent om voorover te duiken in codering, of u een programma nodig hebt met meer functionaliteit dan toegestaan ​​door de gebruiker ontwikkeld en in-programmabestanden, raden we lezen over onze hogere HTML editors.

Kenmerken

opvallende kenmerken

EditPlus Text Editor 3.12 heeft alle functies die je zou verwachten in een hardwerkende HTML-editor. Die comfortabel met oude school de hand codering zullen genieten van de schone, lichte stijl, die doet denken aan Notepad en Notepad ++. Echter, de paar extra’s EditPlus Text Editor 3.12 heeft wel zijn gewijd aan de tijd spaarders, zoals cliptext.

De cliptext door EditPlus is vooraf geschreven HTML (3,2 en 4,0), CSS (1 & 2), XHTML 1,0, ANSI en besturingstekens die in iedere lijn voor snellere coderen kunnen worden verwijderd. Het voordeel voor beginnende gebruikers is de mogelijkheid om te zien wat een volledige, correcte regel code eruit zou moeten zien. Automatische aanvulling levert een snelle manier om code, evenals de mogelijkheid om maximaal tien macro’s tegelijk.

Intermediate en gevorderde coders zal geen moeite hebben met behulp van de EditPlus Text Editor 3.12 gebruikersinterface. Alles is netjes aangelegd en makkelijk te vinden. Beginners tot codering en HTML-editors kan het een beetje verwarrend op het eerste, maar de in-programma handleiding zal snel helpen om je weg in het programma te vinden. Tooltips (uitleg opduiken wanneer je muis over een pictogram) maken het gemakkelijk te begrijpen en te onthouden wat elk pictogram doet.

Kijkend naar de website, EditPlus lijkt een beetje glansloos in de hulp en ondersteuning gebied. Er is geen telefoonnummer, nieuwsbrief, gedrukte handleiding en training. De in-programma handleiding is volledig gericht naar hoe EditPlus te gebruiken, zonder extra functies. Echter, het programma heeft wel een uitgebreide wiki gewijd aan “how-to’s”, evenals een gebruikersgroep met meer dan 3.000 leden voor het delen van bestanden, website kritieken en andere hulpmiddelen.

Makkelijk te gebruiken

Als je niet bekend bent met HTML en HTML-editors bent en niet het type om gewoon te beginnen met het coderen, ongeacht de resultaten, EditPlus Text Editor 3.12 is niet voor jou. Deze bijzondere HTML-editor is speciaal voor degenen die echt geïnteresseerd zijn in het leren codering, intermediate programmeurs en gevorderde ontwikkelaars. Echter, met een beetje tijd en geduld, mensen met zelfs de meest elementaire kennis van HTML zal EditPlus Text Editor 3.12 vinden om een ​​groot begin. De gebruiker op basis van syntax highlighting en andere aangeboden bestanden op de website zijn een perfecte manier om het programma licht te houden, met behoud van een hoog gehalte aan functionaliteit.

Als u liever een visuele editor in plaats van een tekst-gebaseerde HTML-editor hebben, raden we een van de high-ranking producten op onze Web Design Software Review website.

Help en ondersteuning

Overzicht