html editor software – CoffeeCup HTML Editor

Ontwikkeld door CoffeeCup Software, heeft CoffeeCup HTML Editor hoge beoordelingen ontvangen door vele versies. De nieuwste versie wordt geleverd “actievolle” en vol met goodies voor een kennisniveau.

Kenmerken

CoffeeCup Software beweert dat de CoffeeCup HTML Editor is “je nieuwe beste vriend.” Ik heb het onderzoek voor de nieuwste release en ja, CoffeeCup is echt een website eigenaar de beste vriend gedaan. In feite is het een van onze top-ranked producten in de categorie van de HTML-editors.

opvallende kenmerken

Templates – De tien professioneel ontworpen sjablonen zijn eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk aan te passen aan uw specifieke website behoeften. Van mooi gestroomlijnd, kunnen de sjablonen worden gebruikt zoals het is en nog steeds de look en feel van een professionele website. In tegenstelling tot vele softwareproducten die templates bevatten CoffeeCup kunt u de sjablonen bekijken voordat het kiezen van een.

HTML Validation – Validation checkers kijken om ervoor te zorgen dat uw website is aan de norm. Validatie zal ervoor zorgen dat uw code foutloos is. Op zijn beurt, dit maakt het mogelijk voor uw website precies worden gezien als je wilt dat het is, het maakt niet uit welke browser de bezoeker gebruikt. Hoewel er een stap in de richting validatie checkers om een ​​standaard functie in nieuwere HTML editors te worden, is het nog steeds beschouwd als een uitgebreide functie op het moment – en een zeer behulpzaam is.

Code Completion – Code voltooiing kan ook. “Auto code” genoemd worden Net als een zoekmachine biedt u de opties voor de zoekterm die u zet in, CoffeeCup biedt u een code opties. Dit geeft professionele web-ontwikkelaars een snelle manier om websites te maken, terwijl ook het geven van beginners een gemakkelijke manier om te leren hoe een goede regel code zou moeten zien.

Makkelijk te gebruiken

Coding taalondersteuning – CoffeeCup biedt een indrukwekkende reeks codering talen, waarvan sommige al die inherent zijn aan het programma, anderen die worden verstrekt als uitbreidingen. Het aantal ondersteunde talen maakt CoffeeCup ideaal voor web-ontwikkelaars, ontwerpers en programmeurs.

Multi-file Vervangingen – Na te gaan door middel van elk bestand om links en andere zaken te veranderen kan een moeizame taak met een hoge mate van mogelijke fouten. Met vervangingen multi-bestand, maar je hoeft alleen maar om de verandering een keer te maken. CoffeeCup HTML Editor maakt de rest van de veranderingen voor u. Maak vervangingen in één bestand, veel bestanden of de hele site.

Aanpasbare werkruimte – Veel HTML editors hebben tabbladen ruiten. CoffeeCup heeft meerdere. Panelen op links tonen handige tag referenties en weergaveopties. Aan de rechterkant is uw FTP-panel, project-bestand lay-out en andere overzichtelijke panelen. Andere panelen aan de onderkant tonen fouten in de code en handige informatie. In het begin kan het lijken alsof te veel informatie in een keer, en het kan even duren om te begrijpen wat waar. Echter, alle panelen worden toegevoegd of verwijderd. De hele werkruimte kan worden opgeruimd om niets, maar het paneel je mee bezig bent te tonen. Het is volledig aanpasbaar aan uw behoeften op het moment.

CSS Menu Builder – Met de hulp van CoffeeCup’s CSS Menu Builder, kunnen gebruikers op elk kennisniveau grote navigatiemenu’s te maken. Ze zijn gemakkelijk aan te passen aan uw website en werken passen in elke browser.

Het maakt niet uit wat uw kennisniveau is CoffeeCup HTML Editor is zeer gebruiksvriendelijk. Het is perfect voor beginners die willen HTML en andere codering talen te leren, het verstrekken van een in-programma-interface voor elke stap van de weg te leren. De meest fantastische deel van CoffeeCup voor beginners is dat het laat je zien wat er mis is met de code, vertelt je waarom de fouten verschenen en wat u kunt doen om ze te veranderen. De informatie is overzichtelijk en gemakkelijk te begrijpen.

Voor mensen met een basiskennis van de website codering, CoffeeCup biedt in-programma, doorzoekbare tutorials die je geeft diepgaande informatie over “hoe”, evenals “hoe het niet moet.” Geavanceerde gebruikers zullen vinden CoffeeCup zeer veelzijdig te zijn; server-side scripting, regex-gebaseerde (of reguliere expressie) te zoeken en de gehele site search / vervangen zijn slechts enkele van de meer geavanceerde functies.

Help en ondersteuning

Tot slot, hoewel CoffeeCup HTML Editor zelf niet in meerdere talen wordt aangeboden, de spellingcontrole is. De website van het bedrijf biedt ook spellingcontrole uitbreidingen van de meeste talen te ondersteunen.

Het bedrag van de hulp en steun van CoffeeCup Software is ongelooflijk en omvat

Overzicht

De in-programma manual antwoorden how-to vragen in een gemakkelijk te begrijpen manier. De uitgebreide in-programma codering leraar is uitstekend geschikt voor beginners en gevorderde programmeurs. In feite, CoffeeCup in programma-ondersteuning – in vergelijking met andere HTML-editors – is de meest goed afgerond van allemaal.

Community forums bieden user generated content en een plaats voor de leden om feedback te krijgen op hun codering, website design en algemene kwesties. Een gratis abonnement op de nieuwsbrief CoffeeCup brengt grote website ideeën en artikelen aan uw e-mail inbox. CoffeeCup Software voorziet ook product training voor degenen die liever deze leermethode over de in-programma tutorials.

De enige ondersteuning dit HTML-editor lijkt te ontbreken is een gedrukte handleiding, waarin veel mensen de neiging de voorkeur te geven. Echter, de hoeveelheid beschikbare ondersteuning, alsmede de mogelijkheid om een ​​in-trainingsprogramma materialen drukken, vinden wij dat een gedrukte handleiding is overbodig bij dit programma.

Als je geen interesse hebt in het leren coderen en zou gewoon liever een visuele, drag-and-drop editor, raden wij het lezen van onze beoordeling voor CoffeeCup Visual Designer, die ook verdiend een top ranking op onze Web Design Software Review website.

Voor de gemiddelde tot gevorderde ontwikkelaars, CoffeeCup HTML Editor is een krachtige editor met een aantal niet-standaard functies opgenomen. Sommige van deze functies maken de ontwikkeling sneller, zoals een uitgebreide tag referentie voor HTML, PHP en CSS. Andere functies maken de ontwikkeling makkelijker, zoals de code snippets hulpmiddel, karakter ondersteuning en de mogelijkheid om 10 verschillende browsers toe te voegen voor in-programma gebruik en compatibiliteitsproblemen cross-browser.

Al met al vonden we CoffeeCup HTML-editor om de sterkste HTML-editor beschikbaar en een geweldige deal voor de prijs.