hotelboeking diensten – Travelocity.com 2017

Met meer dan 140.000 hotels online vermeld, kunt Travelocity.com je klaarstoomde voor de nacht vrijwel overal. Of het nu een zakenreis naar New York of backpacken door Europa, kunt u met onze Top Tien boeken hotels, vluchten, huurauto’s en cruises beoordelingen over Silver Award. Travelocity zit aan de top van onze lijst, want je kunt sorteren door duizenden van de resultaten op basis van wat het meest belangrijk voor u, of het nu de prijs, klasse, buurt, voorzieningen of voorzieningen. Wanneer je begint een zoekopdracht, Travelocity geeft de gemiddelde prijzen voor hotels in het gebied en omdat Travelocity is een full-service reiswebsite ter wereld, tarieven dalen wanneer u een reservering toe te voegen voor vliegtickets, huurauto’s of activiteiten.

sortering Features

Bovendien, dit hotel boeking site een overzicht van de belangrijkste informatie in het hotel profiel met inbegrip van beelden, aantal sterren en de voorwaarden van het hotel. Travelocity heeft leuke extra’s zoals inspiratie gids voor uw reizen, zeer actief social media en aanbiedingen voor de app.

In het paneel aan de bovenkant van de zoektocht hotel, Travelocity toont de gemiddelde prijzen voor drie, vier en vijf sterren hotels waar u wilt verblijven. Dit zorgt voor een leidraad om te zien welke hotels hebben de beste deals. U kunt kiezen uit hotels met laagste of hoogste prijs, waardering, hotelnaam star rating, de buurt en de populariteit te organiseren en te vergelijken met de gemiddelde prijzen voor het gebied.

Alle categorieën we wilden zien in een hotel boeken zoeken. De categorieën aan de linkerkant van de zoekopdracht te verfijnen de zoekopdracht tot alleen de functies die u wilt opnemen. U kunt meerdere dozen en tonen de resultaten op basis van het hotel klasse, prijs, buurt, het type accommodatie, faciliteiten en voorzieningen te controleren.

De meeste van deze zijn gemeenschappelijke kenmerken in het beste hotel boeken websites, maar het is moeilijker om een ​​hotel te zoeken waarmee u zich richten op de aard van de woning die u wilt. Dit betekent dat u alleen de beschikbare appartementen, B & B’s, appartementen en particuliere vakantiehuizen zien in de omgeving. Van daaruit kunt u uw zoekopdracht met 17 verschillende voorzieningen die u wilt in een hotel, zoals kinderopvang, zwembaden of business service te verkleinen.

Als u of iemand die u reist met de behoeften van toegankelijkheidsopties in hun hotelkamer, kunt u filteren de resultaten om alleen hotels met vertoond zijn voor slechthorenden, toegankelijke badkamers, wegen, parkeerplaatsen, roll-in douches en verhoogde bewegwijzering.

Hotel Details

Op de pagina hotel is zo sterk gedetailleerd, dat je twee kaarten op de pagina te vinden. Hotel foto’s, ratings, de prijzen zijn in de eerste dingen die je ziet als je klikt op een zoekresultaat. Het hotel beelden zijn in eerste instantie klein om de pagina overzichtelijk te houden, maar ze uit te breiden, zodat u kunt een kijkje te hebben. Beelden zijn beschikbaar voor de beschikbare kamers hieronder vermeld, ook.

In de kamer beschikbaarheid sectie kunt u uw check-in aan te passen en check-out datum om te zien hoe de tarieven te wijzigen tot dag. In dit gedeelte worden de bezetting, inclusief functies, bed grootte en de gemiddelde tarieven van de kamers. Aan de onderkant van de pagina kunt u bladeren door informatie over de verschillende tabbladen het hotel of pension beoordelingen. Hotel informatie omvat locatie beleid van het hotel en een uitbreidbare lijst van voorzieningen. De algemene beoordeling van gasten gemiddelde gelederen hotels op een 1-5 schaal en vertelt u welk percentage van voormalige gasten van het hotel terugkeer bezoeken aanraden. De gast beoordelingen worden niet georganiseerd door de meest recente, maar u kunt direct de hoogste, laagste en meest actuele beoordelingen. Met uitzondering van sociale media sharing, Travelocity geeft u alle belangrijke informatie over de eigenschappen ervan.

Travelocity.com is meer dan alleen een hotelreservering website. Het kan helpen bij het boeken van een verscheidenheid aan reserveringen over de hele wereld. In feite is het koppelen van uw hotelreservering met een vlucht of auto verlaagt de prijs van het hotel. reispakketten Travelocity geven u een vast tarief en een lijst van drie en vier sterren hotels die bij het pakket.

Het reserveringsproces op Travelocity wordt op grote schaal hetzelfde voor alle diensten die u kunt reserveren. Het boeken van een hotel op deze site duurt maar een paar minuten, maar het is best om uw tijd in beslag nemen. De site geeft u een reis overzicht om u te helpen belangrijke informatie, zoals check-in en uit de data, de prijs en de bezetting te herzien. Als u uw gegevens wijzigen of uw plannen te annuleren, kan de steun een probleem later. U hoeft alleen wat basisinformatie om een ​​kamer op Travelocity boeken, zoals contactgegevens en card info. Sommige hotels kunt u online of in persoon te betalen. Online betalen is het beste voor internationale hotels, want je kunt betalen met uw eigen valuta, maar betalen in persoon werkt het beste als je dat liever contant geld.

Ondersteuning is beschikbaar, minimaal op Travelocity. De belangrijkste bron van steun is de FAQ sectie. Deze pagina is gewijd aan gemeenschappelijke vragen van Travelocity klanten. Vragen zijn onderverdeeld per thema, zodat u gemakkelijk kunt vinden als Travelocity al uw vragen heeft beantwoord. De artikelen variëren van topics zoals vluchten, hotels op waarschuwingen en cruises reizen. Als u nog vragen heeft, Travelocity biedt een klantenservice nummer of heeft een callback, zodat de site die u kunt bereiken.

Travelocity.com heeft duizenden hotels om uit te kiezen uit de hele wereld. Het beste deel is de site geeft u de mogelijkheid om te sorteren door hen op basis van uw voorkeuren. Of het nu de prijs, locatie of voorzieningen zijn het belangrijkst, kunnen de tientallen filters helpen de juiste fit te vinden. Echter, Travelocity’s support functies ontbreken. Heeft u nog vragen over dit hotel boeking site, dan moet je om jezelf te beperken tot de sectie Veelgestelde vragen of wachten op een callback van een klant rep.

reserveringsproces

Booking Help

Overzicht