hot tubs – Master Spas, 2017

De Master Spas Twilight-serie hot tub is perfect voor een enkel individu of een klein gezin. Dit bad past in vrijwel elke achtertuin of op een veranda door zijn compacte formaat en de driehoekige vorm.

Je krijgt een totaal van 26 jets op deze houten hot tub, dat is niet veel, maar het is genoeg voor een kleine eenheid. Het lijkt veel als je eenmaal in het bad.

De jets zijn onder andere full-body massage jets evenals schouder en nek jets. U kunt de cool-down zitplaats gebruiken om eenvoudig in en uit de hot tub, zodat je lichaam is niet geschokt door het temperatuurverschil. Ondanks zijn kleine formaat, het bad heeft een dubbele pomp, die het water met een hoge snelheid het water beweegt en voortdurend circuleert, terwijl het bad loopt.

Deze outdoor hot tub heeft een waterval, waardoor het een luxe gevoel geeft, en de verlichting systeem maakt dit echt hot tub glans in het donker. Het systeem verlicht de waterval en controles.

Een handvol optionele functies zijn ook beschikbaar voor deze hot tub. U kunt ervoor kiezen om een ‚Äč‚Äčaudio-systeem – een iPod en mp3-docking-systeem, radio-ontvanger, waterbestendige afstandsbediening, speakers en nog veel meer. Een afterglow jet-pakket is ook beschikbaar; Dit verlicht de grotere jets in de hot tub.

Het bad heeft genoeg zitplaatsen voor drie personen. Het heeft twee standaard rechtopstaande stoelen en een ligstoel te vervoeren. Elke stoel heeft een heleboel jets die uw pijnlijke spieren te richten en laat je ontspannen en verjongd na een hot tub sessie.

Deze outdoor hot tub is klein genoeg om te passen in vrijwel elke achtertuin of op een veranda. Het meet slechts 78 cm in het vierkant en 34 cm in hoogte. Het houdt een totaal van 210 liter water wanneer het wordt gevuld.

De Master Spas Twilight-serie hot tub is een goede pasvorm voor een enkel individu, kleine familie of een paar, als het kan worden gebruikt als een twee-persoons hot tub. De 26 jets zijn meer dan genoeg om je spieren ontspannen en verjongd gevoel te geven op een dagelijkse basis.