hot deals – Slickdeals

Slickdeals, een van de beste in de wereld, biedt een uitgebreid overzicht van hot deals die kunnen een beroep doen op elk koopjesjager. Hun aanbieding lijsten worden georganiseerd door de datum van postings en elke deal vermelding geeft een korte beschrijving van de belangrijkste webpagina. Op het eerste gezicht van de site misschien niet zo visueel aantrekkelijk als andere hot deals websites. Echter, als een bezoeker klikt op een van de datum grepen vervolgens de lijsten zal uitbreiden naar meer gedetailleerde beschrijvingen naast afbeeldingen van elke deal te laten zien.

Breedte van aanbiedingen

Slickdeals.net biedt een aantal interessante functies die niet elders gevonden. Het heeft een forum, mobiele content, coupon codes, en een blog. Het forum is waarschijnlijk de beste eigenschap aangeboden door de site. Het kan elke geregistreerde bezoeker van aanbiedingen of verslag voor al gepost posten. Er is een uitgebreide lijst van aanbiedingen en koopjes winkels, maar ze zijn niet helemaal zo volledig als het aantal meestal te vinden op de top deals site, Dealnews.com. Misschien wel de grootste kenmerk van Slickdeals is de opname van een forum waar iedereen up-to-date berichten kunt plaatsen over een bepaalde aanbieding elders gevonden of vermeld op de site. Bezoekers kunnen ook deals via het forum te herzien.

opvallende kenmerken

Wanneer een bezoeker onderzoekt elke deal, zal hij of zij zien dat er opmerkingen die anderen. Dit is een leuke functie waar elke deal kan worden beoordeeld of met anderen besproken. Soms deals kunnen aflopen zonder voorafgaande kennisgeving en een review of bericht door een bezoeker kan de eerste aankondiging van een dergelijk voorval zijn. Een andere mogelijkheid is dat een item dat wordt verdisconteerd kan worden verkocht vanuit de leverancier. Dit gebeurt een groot deel met een aantal hete aanbiedingen en een kennisgeving van de deal zijn uitverkocht of verlopen kan tijd en zelfs verwarring voor andere bezoekers te slaan.

Een voorbeeld is de dagelijkse aanbiedingen meestal aangeboden door Dell.com. Deze deals kunnen zeer mooie koopjes en zal vroeg in de ochtend uitverkocht. Helaas kan veel verkopers niet verlaten merken dat het item was uitverkocht of zelfs verlopen. Sommige leveranciers kunnen gewoon laten een foutmelding waarin staat dat de pagina ontbreekt. Aanmelding van een verlopen deal van de deal site zelf kan zeer nuttig zijn in deze situaties.

Aanbiedingen zijn meestal opgenomen van de uiterste datum naar achteren. De hot deals vermeld, zijn uit een breed scala van productcategorieƫn. Veel deals kan worden gevonden op de computer systemen, kleding, zilverwerk, zelfs een space shuttle. Meer deals kan ook worden gevonden door bezoekers in het forum gedeelte van de site. Helaas is een zwakte van de site is dat deals niet kunnen worden gesorteerd op hun post categorieƫn of per leverancier.

Site Navigation

Het brede scala van verschillende soorten items bij beursgenoteerde deals is zeer divers. Men kan vinden hot aanbiedingen van elk type product met inbegrip van computersystemen, kleding, voedsel, spelletjes, speelgoed, HDTV’s, en zelfs speciale reizen. Er zijn ook op de lijst geplaatst vele aanbiedingen via bezoekers in het forum. Top deals zijn genoteerd aan de rechterkant van de hoofdpagina als goed. Soms is de grote verscheidenheid van deals kan ontmoedigend zijn, maar elke groep deals meestal nummer alleen 09:55 functies bij de meeste, waardoor het gemakkelijk om te bladeren elke dag hot deals.

Navigeren door de site is eenvoudig met de gemakkelijk zichtbaar links naar vele functies en afdelingen van de site. Elke pagina is onderverdeeld in onderafdelingen gemarkeerd met gewaagde teksten titels voor een betere leesbaarheid. Shoppers kunnen gemakkelijk bladeren van de deal aanbiedingen met de secties goed zichtbaar. In de coupon sectie, kunnen shoppers hun muiscursors over elke deal die zal resulteren in de lijst wordt gemarkeerd met een lichte blauwe kleur te verplaatsen, waardoor de toegang meer zichtbaar te maken. Dit is een unieke eigenschap niet gevonden op andere deal bezienswaardigheden.

Slickdeals.net biedt twee niveaus van omschrijvingen; een korte versie en een meer uitgebreide beschrijving. Op de hoofdpagina worden de meeste hot deals getoond in een verkorte versie met alleen een korte titel en omgaan informatie. Echter, wanneer de datumbalk plusteken wordt geklikt, elke deal voor die datum of dag breidt uit naar meer uitgebreide beschrijvingen blijkt. Deze twee tier systeem kan helpen door het presenteren van informatie voor degenen die graag in het kort te scannen door middel van lage tarieven zonder te lezen van een groot deel van de tekst. Zodra een deal is gevonden, kan een bezoeker vervolgens de ‘+’ teken om meer details over die deal te bekijken.

De gepresenteerde onder elke deal vermelding informatie bleek zeer nauwkeurig in termen van termen elke deal en eventuele voorwaarden die de korting kunnen worden uitgesloten te zijn. Bepaalde aanbiedingen kunnen extra eisen (of uitsluitingen) die moeten worden gevolgd om de deal prijs te verwerven. Elke beschrijving juistheid en nauwkeurigheid in hoge mate.

Elke aanbieding vermeld heeft opties voor bezoekers om te verlopen aanbiedingen of die onjuist zou kunnen melden. Dit helpt de site managers om het grootste deel van de berichten bijgewerkt met de meest actuele informatie deal en post-status behouden. De site-eigenaren zijn erg goed in het verstrekken van notificaties voor elke vermelde deal die is verstreken. Sommige aanbiedingen worden bijgewerkt binnen enkele minuten van steeds verstreken.

De Slickdeals forum is een ander gebied waar veel deals zijn geplaatst die niet elders kan worden gevonden. De informatie die uit geplaatste berichten kunnen deals die gloednieuw en ongehoord door anderen te laten zien. Dit kan zeer nuttig zijn wanneer inventarisnummers zijn beperkt tot specifieke punten op verkoop of worden verdisconteerd.

gedetailleerde info

De vermelde deals zijn erg goed aanbiedingen met vele koopjes te vinden. Het forum biedt nog meer deals die zeer uniek kunnen zijn, omdat individuele bezoekers elk type van de deal kan posten binnen reden. Dit is een gebied dat Slickdeals.net heeft een been omhoog over Dealnews.com. Coupon codes zijn ook geplaatst met een aantal grote deals te worden gehouden. Enkele van de betere coupon codes inclusief kortingen voor Dell, Sony, Te koop cosmetica, en andere bedrijven.

Als een van onze favoriete Hot Deals sites, Slickdeals.net biedt een enorme waarde voor koopjesjagers. De hete aanbiedingen en coupon codes kan iedereen besparen veel geld als snel benut. De site heeft een uitstekende werk van het weergeven van de meest actuele informatie over elke deal en updates worden voortdurend geplaatst. Terwijl de beste aanbiedingen snel kunnen gaan, in ieder geval een bezoeker kan zien welke deals zijn verstreken tijdens het doorbladeren van de deals.

Nauwkeurigheid

Slickdeals heeft een veelheid van de site functies, waaronder een uitstekend forum gedeelte, en slechts een beperkte hoeveelheid reclame. In feite, Slickdeals.net had een aantal van de minste advertenties gezien op een hete deals ter plaatse. Aan de andere kant vertoonden een hogere verhouding text afbeeldingen dan andere deal sites. Sommige bezoekers kunnen uit de weg hebben door middel van een veelheid van deals in de vorm van tekst postings om te bladeren. Terwijl sommige beelden worden opgenomen met de deal postings, ze zijn vaak kleiner dan de foto’s van de items te vinden op andere deal sites. Echter, voor veel bezoekers of koopjesjagers, een dergelijk verzuim kan de prijs van meer kwalitatieve deal postings waard dan vele deal sites bieden met splashier graphics zijn.

De grote kracht van Slickdeals.net zijn in zijn correct, up-to-date deal listings, samen met de deal forum postings. Beide samen helpen katapulteren Slickdeals ten opzichte van zijn concurrentie. Hoewel het niet de top beoordeling plaats kan hebben gewonnen, het erin geslaagd om boven te klimmen vele andere concurrerende hot deal sites. Veel bezoekers regelmatig gebruik maken van Slickdeals.net op een dagelijkse basis, waaronder enkele die het te controleren op uurbasis tijdsbestek. Het navigatiesysteem is makkelijker te gebruiken dan de andere deal sites, zodat elke bezoeker door deal lijsten te bladeren, zonder te lezen door middel van lange beschrijvingen tot een bepaalde deal is gevonden.

Kwaliteit van de aanbiedingen

Overzicht