horoscoop – Astrology-online.com

Astrology-online.com is het geesteskind van Michael Thiessen, een gerespecteerde figuur in de Amerikaanse astrologie gemeenschap. De website is zeer uitgebreid, en de auteur zegt dat het zal in aanbouw voor een lange tijd (maar geen data worden gegeven) .Het premie rapporten die u bestellen via deze website worden tijdelijk voorzien van een derde partij. Voor nu, alle van de dagelijkse horoscopen worden persoonlijk bijgewerkt door Thiessen, en de website meldt dat hij zal uiteindelijk over alle middelen van de site persoonlijk op.

Overzicht

Astrology-online.com biedt gratis dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse horoscopen. Voorspellingen voor het volledige jaar kunnen worden besteld via deze site, maar zijn eigenlijk voorbereid door astrologen bij een andere astrologie website. De dagelijkse scopes zijn slechts een paar zinnen lang en één of twee korte voorspellingen en dan een stukje advies. De schrijfstijl is eenvoudig, maar vaag, dat is vrij standaard voor dit genre. Onze steekproef rapport zei, “Loze beloften zijn duidelijk en misleiding waarschijnlijk. Je zal goed opschieten met je collega’s van vandaag. Laat geen collega’s te krijgen wind van uw ideeën of ze kunnen proberen om krediet te nemen voor je harde werk. “De derde zin in dit kader lijkt misschien de tweede tegenspreken, maar dan weer de meeste mensen lezen hun dagelijkse horoscopen voor entertainment en don ‘ t besteden veel tijd om hen te analyseren. Deze site is perfect voor dat doel, maar zal te kort schieten voor serieuze aanhangers van astrologie, die op zoek zijn naar meer diepgaande begeleiding van de sterren.

De gespecialiseerde rapporten die u kunt kopen op Astrology-online.com omvatten jaarlijkse horoscopen, geboorte grafieken, synastry (compatibiliteit rapporten), numerologie, liefde prognoses en droominterpretatie. Iets unieks hebben we niet gezien op andere sites was het gebruik van de eer systeem voor de betaling. Deze site kunt u de geboorte grafieken of synastry rapporten bestellen en ze thuis laten bezorgen via e-mail voordat u betaalt. Voor andere gespecialiseerde rapporten, moet je pre-pay. De site zegt u meestal ontvangt u uw rapport van de volgende dag, dus het is veilig om te veronderstellen dat deze uitgebreide astrologische profielen zijn ten minste gedeeltelijk door de computer gegenereerde. Deze site ook werkt samen met een andere website te dromen tolkdiensten te bieden.

Astrology-online.com biedt customer support via e-mail, en er is een link om te betalen voor aangepaste horoscopen die u al hebt besteld met behulp van de eer-systeem. Onder het tabblad Info astrologie, is er een lang artikel met een zeer korte inleiding tot astrologie en enkele algemene beschrijvingen van de 12 sterrenbeelden. De link voor Aanmelden Uitleg bevat meer diepgaande informatie over de tekens van de dierenriem, met inbegrip van zeer gedetailleerde beschrijvingen van de persoonlijkheid van elk teken traits, mogelijke gezondheidsproblemen, sympathieën en antipathieën, en een interessante deel van de gemeenschappelijke problemen en oplossingen voor elk teken. Van deze rubriek schrijfstijl is onhandig, en de ideeën hier zijn de meest subjectieve. Bijvoorbeeld, een van de meest voorkomende problemen Maagd is “Het vinden van jezelf vaak alleen en niet in staat om vrienden voor meer dan een paar weken te houden,” en de oplossing is “Probeer niet argumentatieve over een groot en de constante kritiek te zijn dat Maagden te geven aan hun metgezellen zijn niet vertederend kwaliteiten te hebben. “De artikelen die hier zijn meer dan interpretatieve informatieve, in vergelijking met sommige andere sites op onze line-up die meer-sterrenkunde gecentreerd artikelen en zodiac profielen beschikken.

Deze site is zelf-beschreven als “de grootste astrologie site op het internet” en “zeer groot”, maar er is niet veel inhoud in vergelijking met andere sites op onze line-up. De auteur Michael Thiessen herhaalt vele malen dat zijn site is nog steeds een work in progress, maar hij zegt ook dat hij dagelijks werd het updaten van de site voor vier jaar. Toch, in de komende jaren, nieuwe features kunnen worden geleverd door Thiessen zich naar de plaats van de huidige uitgaande links naar andere astrologie sites nemen. De grootste trekpleister van Astrology-online.com is de gratis dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse horoscopen, die rechtstreeks door de auteur van de site worden bijgewerkt.