home media servers – Boxee 2017

Boxee’s cutting edge technologie is zijn sterke punt, maar sommige van zijn tekortkomingen, zoals een beperkte apps, voorkomen dat het stijgt naar de top van de home media server markt. Echter, de No Limits DVR functie is handig en innovatief.

Overzicht

Boxee TV is een media-streaming box die uw TV opent naar een breed scala aan digitale media, een combinatie van uw persoonlijke computer bestanden met internet content, zoals YouTube, en laat je dingen doen, zoals Facebook bladeren van uw TV.

Zonder de noodzaak voor interne opslag of een harde schijf, Boxee haalt films en andere gegevens van een cloud-gebaseerd systeem. Boxee TV heeft ook een dubbele tuner, waarmee u twee programma’s tegelijk opnemen of een programma op te nemen terwijl u een ander live op tv.

Boxee TV is voorzien van een op afstand, maar het is erg ontdaan van functies. Het heeft alleen de essentiële knoppen, waarmee u bladeren door de menu’s op uw TV, en het ontbreekt aan een QWERTY-toetsenbord. Echter, als je eenmaal hebt ingesteld, je telefoon, tablet of computer kunnen afzonderlijk fungeren als een afstandsbediening of programmagids die beter zijn dan de meegeleverde afstandsbediening zal functioneren. U kunt de Boxee DRV plannen om op te nemen wanneer u weg bent en vervolgens kijken naar de opname op elk apparaat.

Met de No Limits DVR en dual tuner, Boxee TV simuleert de DRV ervaring van kabeltelevisie. Echter, het valt kort in ten minste één opzicht: Je kunt niet live tv pauzeren als je kunt met een kabel-service DVR. Maar veel mensen willen opnemen toont voordat ze ze toch kijken en dan te pauzeren, vooruitspoelen en terugspoelen op wil. U kunt dat allemaal met Boxee’s cloud-gebaseerde DVR dienst doen als je bereid bent om uw shows eerste opnemen bent. U moet zich ook bewust dat de No Limits DVR dienst kost een extra maandelijkse vergoeding.

Boxee is goed ondersteund door de ontwikkelaars, met veel informatie beschikbaar in een online kennisbank op bijna elke algemene vraag te beantwoorden. Voor meer specifieke, gerichte vragen, dan kunt u contact opnemen met Boxee ondersteuning via e-mail, door middel van de gebruiker forums of via de telefoon, die uw beste weddenschap kan zijn.

Voor een handige home media server-oplossing, Boxee functies bewonderenswaardig. Boxee’s No Limits DVR, internet connectiviteit en live TV capaciteit zal brengen duizenden films, tv-shows en liedjes in uw woonkamer. Met functies die Boxee houden op snijvlak van technologie, voorspellen we dat Boxee concurrerend blijven en misschien zelfs te verplaatsen langs een groot deel van de concurrentie als het blijft zijn functie pakket te verbeteren in de toekomst.