home media servers – Apple TV 2017

De maximale voordelen van de Apple TV zal worden gereserveerd voor mensen die eigenaar zijn van andere Apple-apparaten – en als je een Apple geek de kans groot dat u waarschijnlijk al een – maar iedereen kan profiteren van het bezitten van deze kwaliteit home media servers. Met grote video- en geluidskwaliteit, een gemakkelijk te navigeren user interface en de toegang tot de iTunes Store, de Apple TV landt op de top van onze home media speler reviews en verdient onze goedkeuring.

internet Content

Een van de grote dingen over Apple is het bedrijf voortdurend upgrades van haar producten, zodat de Apple TV blijft op het snijvlak en blijft concurreren met de beste mediaspelers op de markt .; Dit apparaat is een krachtige aanvulling op elke entertainment center, en het en wordt steeds beter. Het heeft de slanke maar eenvoudig ontwerp dat u verwacht van Apple, maar nog belangrijker, het werkt zo goed als het eruit ziet. De Apple TV, die al de beste user interface op de markt, kreeg onlangs een facelift om te kijken en voelen zich meer als een iPad of iPhone, en het is zelfs nog meer gebruiksvriendelijk.

Een mooie selectie van apps is direct beschikbaar via de Apple TV, zoals Netflix, YouTube, Vimeo, MLB.TV, NHL zondag ticket en Hulu Plus onder vele anderen. Maar er zijn een aantal belangrijke omissies, zoals Pandora, hoewel het zulke belangrijke apps zoals HBO Go en WatchESPN heeft verworven. Het heeft ook een mooie selectie van gezinsvriendelijke kanalen, zoals de Disney Channel en Disney XD, en er zijn apps en on-demand mogelijkheden voor kinderen .; Apple is altijd het actualiseren van haar app en het kanaal selecties. In het algemeen is, is het niet de enorme hoeveelheid apps die beschikbaar zijn via een aantal van haar concurrenten, zijn selectie van apps is aanzienlijk en steeds groeiende. Met de toevoeging van de iTunes Store, heb je toegang tot zowat alles wat je zou willen.

Met de toevoeging van WatchESPN app maakt dit een ideale mediaspeler voor sportliefhebbers, met live toegang tot ESPN, ESPN2, ESPNU, ESPN3 en ESPN Buzzer Beater / Goal lijn. Alles van Monday Night Football NBA, MLB en grand slam tennis (in het bijzonder alle vier de grote evenementen) zijn beschikbaar om live te volgen.

Het is gemakkelijk om draadloos te synchroniseren van de Apple TV om je iTunes-account op je Mac of pc om te beginnen met het afspelen van muziek uit je persoonlijke muziekbibliotheek. Uw favoriete nummers en albums klinken stellaire op een home theater sound system. Plus, de iTunes LP geeft je een virtuele en interactieve versie van het album. U kunt muziek en video’s bekijken en uitzicht kunstenaar features te spelen op bepaalde albums die de functie van iTunes LP hebben.

U kunt de AirPlay Mirroring functie te gebruiken om te laten zien wat er precies op je Mac, iPhone of iPad touch screen op je HDTV, en deze delen met iedereen in de kamer. Als je graag iMovies op je Mac, dit is een geweldige manier om uw vrienden en familie te laten zien van de projecten waar je mee bezig bent. Het is ook makkelijk om persoonlijke foto’s te bekijken van uw iPhoto-bibliotheek.

Speel Personal Media

De Apple TV is ontworpen om goed te werken met Apple-specifieke media, maar het is enigszins beperkt in zijn vermogen om toegang te krijgen tot andere persoonlijke mediabestanden. Bijvoorbeeld, als u MKV of DivX-bestanden die u wilt openen, zou je eerst moeten ze te converteren naar een iTunes-vriendelijk formaat, wat tijdrovend kan zijn. Toch is het leuk om die optie te hebben.

De video-en geluidskwaliteit waren geweldig op Apple’s home media server toen we het gebruikt voor het afspelen van HD-films. Het geluid was ook indrukwekkend, komen door middel van duidelijke en vervorming gratis. Je hoeft niet per se Apple-producten om te profiteren van de functies van de Apple TV’s, ook niet. We waren in staat om te genieten van geweldige video en geluidskwaliteit op niet-Apple-apparaten.

Wat zou home media servers, zoals de Apple TV, zijn zonder de mogelijkheid om of huren films of tv-programma’s te kopen, of blader en muziek kopen? Met toegang tot de iTunes Store, de Apple TV is een geweldig apparaat voor het huren en kopen van films, muziek en tv-shows. Als u nog niet op iTunes, het opzetten van een account is snel en eenvoudig, en de winkel biedt een wereld van entertainment.

De iTunes Store is de sleutel tot de sterke punten van de Apple TV’s. Het is één van de grootste online retailers van muziek en andere media-inhoud. U heeft de keuze van HD of SD (standard definition) inhoud, en de meeste films zijn beschikbaar om te kopen of te huren zodra de dvd wordt vrijgegeven. Tv-programma’s zijn meestal beschikbaar voor aankoop (niet te huur) de dag nadat ze de lucht, en u kunt kopen een “seizoen pass” en nieuwe afleveringen zal rechtstreeks op uw computer en Apple TV worden gedownload. De Apple TV is de enige home media server die u toelaat om te kopen en af ​​te spelen beschermde media uit de iTunes Store, dat is een enorme bonus.

technische ondersteuning van Apple is heel goed, en zeker schijnt met de Apple TV. U ontvangt 90 dagen gratis telefonische ondersteuning, maar na dat het zal kosten om Apple bellen voor hulp, tenzij je AppleCare kopen voor de Apple TV, die u volledige telefonische ondersteuning voor twee jaar vanaf de datum van aankoop geeft. We belden in en kreeg iemand aan de telefoon binnen een paar minuten.

Als je met je eventuele problemen met de Apple TV en iTunes van uw computer (synchroniseren of een back-up), zal de AppleCare plan van ondersteuning voor die voorzien, ook. Andere vormen van steun omvatten een uitgebreide FAQ’s en knowledgebase van Apple te vinden op de website, samen met e-mail, een handleiding en gebruikers forums.

Video & Sound Quality

Met alle geweldige functies, waaronder iTunes Store-inhoud, het afspelen van foto’s, muziek en video’s van uw computer en nog veel meer, de Apple TV is een fantastisch apparaat. Veel grote sportevenementen live worden bekeken met behulp van WatchESPN. Apple is altijd het actualiseren van haar apps, zodat u toegang tot de overgrote meerderheid van entertainment beschikbaar via streaming zal hebben. Met een grote, gemakkelijk te navigeren gebruikersinterface en volledige toegang tot de iTunes Store, het is een unieke home media streamer dat de concurrentie overstraalt.

Inkoop & Rent Content

Help en ondersteuning

Overzicht