home equity lening – Wells Fargo Home Equity Loan 2017 – Top Tens

Wells Fargo verdient onze Top Tien Reviews Bronze Award voor home equity leningen en kredietlijnen, ondanks het feit dat het niet hypothecaire leningen aanbiedt, want het biedt uitstekende tarieven met een renteverhoging limiet lager dan de meeste home equity kredietverstrekkers. Terwijl je verbonden met een lening officier was problematisch, de officieren zelf waren goed geïnformeerd en bereid om te helpen. De online bronnen geholpen bereidt je voor de lening aanvraagprocedure en om te weten hoeveel u in aanmerking komen voor voordat je gaat door het proces. Het is een duidelijke keuze om te overwegen bij het zoeken naar een home equity lijn van het krediet.

Tarieven & Fees

Wells Fargo is een van de beste als het gaat om, niet alleen in de variabele prijzen biedt, maar ook in zijn beperkingen. Het jaarlijkse tarief voor een heloc volgt de prime rate, zoals opgenomen in de Wall Street Journal. Dit is kenmerkend voor alle kredietverstrekkers. Echter, Wells Fargo’s minimum april is 1 procent, en de maximale april gedurende de looptijd van de lening is het kleinste van 18 procent of 7 procent boven de aanvankelijke april De meeste instellingen hebben een enkel leven cap die geen rekening houden met uw initiële rente en met tarieven momenteel zo laag als 4 procent, met de 7 procent limiet beschermt u als door een kans dat de eerste begint te omhoogschieten.

Bovendien, in de loop van elk jaar, het JKP zal niet stijgen meer dan 2 procent in de 12 maanden na elke verjaardag. Geen enkel ander home equity geldschieter die we spraken heeft een jaarlijkse cap. Dat is misschien niet een groot probleem zijn, aangezien de prime rate niet significant is gestegen sinds de vroege jaren 2000, maar het is een geruststellende functie, toch. Je hebt ook de mogelijkheid om de tarieven vast te stellen voor een bepaald aantal jaren.

Net als de meeste home equity geldschieters, Wells Fargo heeft een maximum van 80 procent loan-to-value (LTV) ratio. De LTV is de hoeveelheid geld die u op uw huis gedeeld door de huidige waarde verschuldigd. U kunt een rekenmachine op de website om u te helpen uw LTV te bepalen. Daarnaast geeft de voorkeur aan een debt-to-income (DTI) van minder dan 43 procent, dat is wat de meeste instellingen vereisen. De lening officier die we spraken zei dat hij niet bevoegd om het minimaal toegestane credit score openbaren, maar gemiddeld, zijn de banken op zoek naar credit scores in het midden-600s of beter.

Een voordeel van Wells Fargo niet gevonden met alle kredietverstrekkers is dat het mogelijk een tweede huis of vastgoedbeleggingen als onderpand. Natuurlijk zal de LTV van die eigenschap de ene ze op zoek naar zijn.

Wells Fargo hield het aanbieden van hypothecaire leningen met ingang van augustus 2015, maar het biedt wel een home equity kredietlijnen, met vaste of variabele rente. U kunt lenen $ 10.000 tot $ 500.000, afhankelijk van hoeveel u in aanmerking voor. In Californië, de minimale u kunt lenen is $ 20.000. Je hoeft niet naar een specifiek bedrag te trekken wanneer u de heloc sluiten.

verkiesbaarheid

De loting periode is 10 jaar plus een maand, waarin je hoeft alleen rente over het bedrag dat u lenen te betalen. Na de loting, moet je vijf tot 20 jaar af te betalen de lening. Dit is op gelijke voet met de andere home equity geldschieters we beoordeeld.

De online applicatie proces was een van de beste die we hebben geprobeerd. We waardeerden dat de toepassing vraagt ​​u om uw krediet, LTV en DTI verhouding controleren alvorens. Het kan mensen bespaart een hoop tijd en het voorkomen van een onwelkome verrassing. De website biedt een LTV rekenmachine, hoewel er geen link naar het van de applicatie. U vindt er ook een online checklist van de materialen die je nodig hebt om toe te passen.

Wells Fargo is een van de grootste instellingen in onze line-up, met meer dan 6.000 vestigingen in 41 staten. Het behandelt alle aspecten van bankieren, wat een voordeel kan zijn, maar zorgden voor een frustrerende tijd bij het bellen. Het duurde drie transfers naar de juiste afdeling te komen beide keren we belden. Ofwel de operators zijn niet bijzonder vertrouwd met home equity product of het is niet een van de meest populaire programma’s Wells Fargo’s. De lening officieren zelf wisten dat hun bedrijf en waren bereid om vragen in detail te beantwoorden, zelfs merkt uitzonderingen die van toepassing kunnen zijn, maar die we nog niet wist over.

U kunt contact opnemen met de bank via e-mail, maar verwachten dat een lening officier je terug zal roepen in plaats van e-mailen, zelfs als u een e-mail antwoord te vragen. Online kunt u rekenmachines en een uitgebreide lijst met artikelen en tips voor alle gebieden van het bankwezen en financiën te vinden. We zagen niet veel die werden specifiek HELOC-gericht, echter.

Als u zich zorgen over de stijgende rente invloed zijn op uw home equity lijn van het krediet, dan Wells Fargo’s rentecaps kunt u geruststelling bieden. Ze gaan nooit ongeveer 7 procent van de koers die u afsluiten met, en niet meer dan 2 procent in een jaar. Daarnaast kunt u de snelheid op verzoek op te lossen. Het heeft handige rekenmachines en informatie op haar website, en de stemopnemers zijn goed geïnformeerd. Met meer dan 6.000 vestigingen, waar u persoonlijke ondersteuning kunt krijgen, het is een van de beste home equity kredietverstrekkers.

Loan Requirements

Klantenervaring

Overzicht