home design software – Total 3D Home Design Premium 2017

Totaal 3D Huis, Landschap en Deck Premium Suite beschikt over een grote selectie van het monster thuis plannen om mee te beginnen, samen met bewerkbare standaard kamer templates om uw huis snel te leveren. Deze 3D huis design software beschikt over grote plant en object bibliotheken, zodat u uw interieur aan te passen. Hoewel de functies en bibliotheken zijn superieur, deze kamer design software is moeilijker te gebruiken dan onze top-rated software.

Overzicht

Dit huis verbouwen software heeft de grootste selectie van het monster naar huis is van plan om uit te kiezen van de programma’s die we beoordeeld. U kunt kiezen uit 14.000 steekproef huis model plannen voordat u aan de slag. Het grote aanbod van het monster plannen helpt ontketenen uw creatieve sappen wanneer u begint met het ontwerpen van uw eigen huis.

Als u een fysieke plattegrond die u wilt gebruiken, of zelfs een plattegrond geschetst op papier, kunt u uw plannen te scannen en importeren in Total 3D Thuis, Landschap en Deck Premium Suite. Nadat u uw plannen te importeren, de 3D home software genereert de blauwdruk van uw sketch voor je.

We vonden dat onze laatste 2D grondplan en de 3D-weergave van dat plan ontbrak in kwaliteit. In vergelijking met de andere software die wij beoordeeld, de 2D-plattegrond verbleekt in kwaliteit met een al te simplistisch symbolen en ontwerpen. U kunt uw ontwerp te bekijken door middel van een 3D walkthrough en een antenne fly-around; Het duurde echter verschillende pogingen ondernomen om alle delen van het huis duidelijk 3D bekijken zonder de software het beeld te vervormen. We kunnen de 3D renderings van sommige van onze eigen voor overzicht.

Daarnaast is de 3D-navigatie-instrumenten in Total 3D Home Premium Suite zijn moeilijker te gebruiken dan die in andere home design software die we beoordeeld. U kunt uw 3D huis bekijken door te klikken en te slepen. We vonden dat het moeilijk te manoeuvreren in de verschillende kamers van het huis met deze methode. Dit maakt het bekijken van je voortgang op uw 3D-model in een gedoe.

Het doel en planten bibliotheken binnenkant van Total 3D Home Premium Suite kunnen concurreren met de andere programma’s op onze site. Je zult een venster, deur, het apparaat, badkamer competitieprogramma en meubelstuk wat je nodig hebt in het object bibliotheek. De plant bibliotheek is uitgebreid als goed, biedt meer dan 4.600 verschillende planten, bomen en struiken voor u om landschap uw eigendom.

Deze plattegrond software legt zo veel nadruk op de buitenkant van uw huis als het het interieur doet. U kunt zwembaden, vijvers, opritten, wandelpaden en nog veel meer toe te voegen aan uw woning. U kunt het terrein instrumenten te gebruiken om heuvels, valleien en andere topografie toe te voegen aan uw huis eigendom.

Totaal 3D Huis, Landschap en Deck Premium Suite beschikt over een uitgebreide selectie van het monster plannen en object bibliotheken om uw wensen te voldoen. Toch is deze software is moeilijk te gebruiken in vergelijking met andere hoger gerangschikte home design software in onze line-up, en het ontbreekt aan kwaliteit.