home design software – Punch Huis & Landscape Design 2017

Punch Home and Landscape Design Essentials biedt een makkelijk te gebruiken interface en tal van design tools om mee te beginnen het ontwerpen van uw digitale huis. Het ontbreekt geavanceerde tools, maar het programma maakt plattegronden van hoge kwaliteit en realistische 3D-renderings van uw huis.

Overzicht

Wanneer u eerst het programma start, zijn er video tutorials kunt u bekijken om vertrouwd te raken met de software. Deze 3D huis design software krijgt u snel aan de slag met zijn QuickStart menu. Het menu kunt u slepen en neerzetten kamers in uw plattegrond en schik ze op elke gewenste manier. Nadat u de kamers die u wilt toevoegen, kun je hun grootte aan te passen, evenals muren en de muur breaks toe te voegen. Echter, hoeft u niet de mogelijkheid om gebogen wanden toe te voegen aan uw vloer plan.

Wanneer u slepen en neerzetten van kamers aan uw plattegrond, worden ze automatisch gegenereerd in een 3D-model die u kunt bekijken met behulp van de 3D-preview-knop in de rechter bovenhoek van het scherm. De software zorgt voor een hoge kwaliteit weer te geven van wat uw huis eruit zal zien in 3D. U kunt deze functie gebruiken om ervoor te zorgen afmetingen juist zijn en objecten zijn precies waar je ze wilt. We vonden dat de 2D-plattegrond was niet zo geavanceerd als die gegenereerd door onze top-rated home design software; bijvoorbeeld de 2D symbolen gebrek detail.

Als u een aangepaste plannen lijkt overweldigend, de software heeft 45 voorbeeldintroductiepagina sjablonen die u kunt gebruiken om u te helpen de slag te gaan. De sjablonen omvatten single- en multi-level woningen in verschillende bouwstijlen. Zodra je een monster thuis template te uploaden, kunt u het huis op elke gewenste manier of gewoon gebruik maken van het ontwerp als inspiratiebron te bewerken.

Deze kamer ontwerp software kosten schatter kan helpen bij de voorbereiding voor uw echte thuis renovatie. Het genereert automatisch een spreadsheet van alle materialen die u nodig hebt en hoeveel ze kosten, dus het is gemakkelijk te houden aan een budget.

Dit huis design software heeft landschap en topografie tools die u kunt gebruiken om uw gehele woning te verbeteren. De topografie tools kunnen heuvels en valleien in uw tuin, maar ook tuinen, fonteinen of hekken te maken. Er zijn ook tools waarmee trottoirs en patio’s te creĆ«ren.

Punch Home and Landscape Design Essentiele beschikt over een grote bibliotheek van meer dan 4700 objecten. U kunt uw huis te voorzien van een verscheidenheid aan objecten, waaronder fitnessapparatuur en home entertainment centers. De plant bibliotheek heeft een lijst van meer dan 4.000 bloemen, bomen en struiken aan de laatste hand aan uw digitale voortuin te zetten.

In aanvulling op de in-applicatie ondersteuning, die video tutorials, tips en toegang tot een gebruiksaanwijzing omvat de Punch website is voorzien van een pagina met veelgestelde vragen. Als u verdere ondersteuning nodig hebt, kunt u contact opnemen met het support team via e-mail of telefoon. Verantwoordelijken waren zeer snel en behulpzaam in hun antwoorden op onze vragen.

Punch Home and Landscape Design Essentiele is een solide plattegrond software voor gebruikers van elk niveau. De video tutorials, QuickStart menu en handleiding helpen beginners leren hoe de software te gebruiken, terwijl er tal van instrumenten om meer gevorderde gebruikers te ondersteunen bij het renoveren of het ontwerpen van een gloednieuw huis.