heren sport horloges – Seiko Sportura

De Seiko Sportura SNAE67 is een mannen sport horloge dat gebruik maakt van een chronograaf en quartz uurwerk technologie om zeer nauwkeurig de tijd voor sportieve activiteiten. Dit fitness horloge is waterdicht tot 100 meter, waardoor het uurwerk als nuttig in het zwembad als op de baan of in het veld. Het horloge mist een 30-minuten teller die is te vinden op vele andere outdoor horloges, maar het heeft stopwatch functies die het nuttig maken wanneer u probeert op te sporen en te verslaan uw tijd records op de baan.

Overzicht

Deze chronograaf horloge heeft drie extra wijzerplaten op het gezicht die u in staat om de tijd in 60-minuten intervallen en intervallen van 60 seconden te meten. Deze twee wijzerplaten fungeren als een stopwatch waarmee u uw tijd kunt beginnen, stelt u de tijd in elke ronde en houdt een totale tijd van uw totale beweging. De derde knop op de wijzerplaat dient als een extra klok, zodat u dual time te houden of zelfs een alarm in te stellen. Deze functies kunt u nauwkeurig bijhouden van uw tijd te houden en werken aan betere tijden. In tegenstelling tot sommige andere horloges, betekent dit apparaat niet over een datumvenster vertel je de dag van de week en maand.

Deze outdoor horloge voor heren heeft een immobiele tachymeter rond de rand van de wijzerplaat die u toelaat om de gemiddelde snelheid te berekenen. De handleiding geeft u stap-voor-stap instructies over hoe om deze functie te gebruiken. Het horloge heeft ook lichtgevende handen zodat u de wijzerplaat gemakkelijk te lezen in het donker. Helaas heeft het horloge niet over een nacht-modus die het gehele wijzerplaat, die het gemakkelijker maken om te trainen in situaties met weinig licht zou branden.

De Seiko Sportura SNAE67 is gemaakt van roestvrij staal materiaal met een zwarte afwerking, en het heeft een saffier kristal te dekken. Beide elementen te beschermen het horloge tegen kleine krassen, stoten en verdringt die gemeen met sport en outdoor activiteiten. Echter, deze mannen horloge niet schokbestendig, wat betekent dat een sterkere schokken kunnen de interne onderdelen van het horloge beschadigen.

De zwarte rubberen horlogeband is 11 mm breed met zichtbare stiksels naar beneden beide kanten, en het geeft het horloge een algehele sportieve look. De zwarte wijzerplaat is 42 mm in diameter en heeft contrasterende witte cijfers die gemakkelijk te lezen zijn.

Seiko biedt een uitstekende klantenservice en de website is makkelijk te navigeren. De site bevat gebruikershandleidingen, veelgestelde vragen en een online service center finder. Het bedrijf geeft ook een customer support telefoonnummer en e-mailadres, zodat u kunt contact opnemen met een vertegenwoordiger als u vragen of opmerkingen. Het bedrijf beschikt over een garantie van drie jaar wanneer u het horloge van een gecertificeerde Seiko dealer te kopen, dus als je een reeds bestaande gebreken op uw horloge te vinden, zal de fabrikant zorgen voor het.

De Seiko Sportura SNAE67 heeft verschillende functies die dit horloge ongelooflijk nuttig voor sportieve activiteiten, met inbegrip van een tachymeter en stopwatch functies. De Sportura SNAE67 kan gebruikt worden in ondiepe wateren en is ideaal voor training, hardlopen of zwemmen. Dit is een sportieve heren horloge die zeker het buitenleven aankan.