heggenscharen – WORX 2017

De WORX WG255 is een lichtgewicht snoerloze heggenschaar dat is vrij basic voor een mid-range model, maar is eenvoudig te gebruiken en stevig gebouwd. Helaas heeft het een relatief kleine batterij, dus alleen geschikt voor kleine tuinen en lichte taken.

Deze heggenschaar levert 2.200 snijden slagen per minuut en heeft een afneembare 20-volt lithium-ion accu die drie uur duurt deze volledig is opgeladen. De batterij heeft een aanzienlijke looptijd, maar het beperkte vermogen betekent dit snoerloze heggenschaar kan alleen omgaan met lichte taken, zoals algemeen onderhoud en lichte vormgeving. Het heeft een maximale zaagcapaciteit van 0,5625 inch, wat betekent dat het zal moeite hebben om te gaan met zware, dichte of houtige stengels. Omdat de batterij is uitneembaar, kunt u de aanschaf van een tweede batterij opladen één terwijl u de trimmer te gebruiken met de geplaatste reservebatterij.

De 20-inch dual-action messen produceren weinig trillingen tenzij snijden door moeilijke vegetatie. Bij 20 inches, de lamellen zijn betrekkelijk kort. Hoewel dit vermindert het gewicht van de eenheid en geeft controle toegevoegd, waardoor precisie slagen, het verhoogt de tijd die nodig is om de taak te voltooien. De bladen hebben een gehard stalen constructie voor duurzaamheid en behouden scherpe randen. Dit model wordt geleverd met een beschermende mes schede voor transport dat een corrosiebestendige aluminium constructie heeft.

Hoewel de WORX WG255 een schoudergordel heeft, omdat de machine weegt slechts 5,1 pond, dit is niet al te problematisch. Deze lichtgewicht model heeft een gelijkmatige gewichtsverdeling voor de controle, comfort en precisie. Het lage gewicht kunt u comfortabel verticaal of horizontaal Gebruik snoerloze heggenschaar, en boven schouderhoogte Langdurig met minimale spiervermoeidheid.

De voorkant extra handgreep is een loop-stijl model met een zachte, comfortabele grip. Helaas is bijzonder smalle, waardoor het lastig grip onder verschillende hoeken. Om een ​​deel van deze onhandigheid ontkennen, kunt u de extra handgreep aanpassen door hem naar voren of naar achteren te kantelen in een poging om een ​​meer comfortabele positie te vinden. De transparante hand en spatschild kunt u met een hoge mate van nauwkeurigheid te snijden, terwijl je nog steeds te beschermen tegen stekken en de messen.

Lichtgewicht en makkelijk te gebruiken, de WORX WG255 snoerloze heggenschaar is een mid-range model met weinig franje. Het is geschikt voor lichte heggen en vormgeven, maar vanwege de korte bladlengte en een laag stroomverbruik batterij, heeft dit model niet de capaciteit voor middelgrote en zware taken.