heggenscharen – Toro 2017

De Toro 51490 is een lichtgewicht snoer heggenschaar met vrij basic functies. Het heeft een gematigde snijdiameter en een kleine motor, dus niet in staat de behandeling zware trimmen taken. Echter, als je een lichtgewicht elektrische heggenschaar voor lichte taken moeten in een kleine tuin, dan is de Toro 51490 is de moeite waard een kijkje op.

Het aanbieden van 2.400 snijden slagen per minuut, kan de Toro 51.490 takken van maximaal 0,5625 duim te behandelen. Deze relatief kleine maximale snijdiameter beperkt de veelzijdigheid van de heggenschaar, alleen zodat u effectief te gebruiken op lichte onderhoud of het vormgeven van taken. Dit model heeft een gehard staal dual-action mes voor duurzaamheid en vibratiereductie. Het opnemen van een mes huls beschermt de messen tijdens transport en opslag.

De 4-amp motor produceert nul emissies, maar is niet bijzonder krachtig. De aanwezigheid van een netsnoer ontkent de noodzaak van een batterij of brandstoftank, waardoor de heggenschaar relatief licht op 6,1 pond, maar het snoer niet beperkt je bewegingen en bereik aanzienlijk. De Toro 51490 heeft een kort snoer, wat betekent dat je nodig hebt om een ​​lang verlengsnoer gebruikt voor de machine. Hoewel dit problematisch kunnen blijken, dan kunt u gebruik maken van de kabelretentiemethode functie te maken. U kunt lus van het verlengsnoer door de sleuf in de basis van de handgreep en over het koord retainer, en vervolgens de stekker u het verlengsnoer. Dit voorkomt dat de kabel loskoppelt als u per ongeluk probeert uit te breiden buiten haar bereik. De maximale verlengsnoer lengte is 150 voet, het beperken van de omgeving kunt u bedekken met de heggenschaar.

Voor de veiligheid, de Toro 51490 heeft een beschermkap direct geplaatst achter het blad, u beschermt tegen vliegen stekken. Het verdubbelt ook als een handbescherming dat uw handen houdt geen verbinding met het mes moet je verliest je grip. De bovenste en onderste grepen beide een ergonomisch design met padding voor comfort en verminderde spiervermoeidheid. Echter, de handgrepen vast en bieden geen rotatie. Het lichte gewicht van dit model maakt het nog steeds redelijk eenvoudig om zowel verticaal als horizontaal en boven schouderhoogte te gebruiken zonder de opname van een draaibare handgreep.

Lichtgewicht en makkelijk te gebruiken, de Toro 51490 heeft betrekking op de alle basics. Echter, het heeft een bijzonder korte netsnoer, eisen het gebruik van een verlengsnoer, en de kleine motor maakt het niet geschikt voor het trimmen substantiële taken. Als een eenvoudige, licht, eenvoudig heggenschaar, is het geschikt voor kleine tuinen en lichte onderhoudswerkzaamheden.