heggenscharen – Greenworks 2017

De Greenworks 22102 is een budget elektrische heggenschaar met een beperkt vermogen en snijcapaciteit. Voor lichte taken en jong of dunne heggen, struiken en bosjes het is een goede optie, maar het is niet geschikt voor middelgrote en zware taken.

Met een 2,7-amp motor, de Greenworks 22102 levert een matige kracht geschikt voor lichte trimmen taken. Als een elektrische heggenschaar, dit Greenworks model produceert geen uitstoot en stille werking. Het heeft een maximale zaagcapaciteit van 0,375 inch, dus het kan niet aanpakken dikke, dichte stelen. De stalen bladen te meten 18 inch, waardoor relatief korte slagen. Hierdoor wordt de hoeveelheid tijd die het kost om een ​​heg knippen vergelijking met het gebruik van een model met langere messen. Om trillingen te verminderen, zorgen voor een gelijkmatige gesneden en verminderen spiervermoeidheid, de Greenworks 22102 maakt gebruik van dual-action messen.

Deze heggenschaar heeft een zeer korte snoer, zodat het vereist het gebruik van een verlengsnoer lang genoeg om de tuin te bedekken, tot 150 voet. Het verlengsnoer aangesloten op het netsnoer en lussen door het handvat, dan over het behoud snoerhaak. Dit stopt de stekker uit te trekken uit het stopcontact terwijl de heggenschaar in gebruik is.

De Greenworks 22.102 functies verdubbelen isolatie. Dit zet een extra beschermende laag tussen u en het elektrische systeem, waardoor je veilig in het geval van een elektrische anomalie te houden. Voor meer veiligheid, worden de metalen onderdelen zijn allemaal geïsoleerd van de interne elektrische werking. Het ontbreken van een beschermend omhulsel blad betekent meer zorg moet worden genomen bij de opslag of transport van de naakte mes.

Met een gewicht van slechts 5,1 pond, dit lichtgewicht model heeft een gelijkmatige gewichtsverdeling voor balans en stabiliteit, maar ook om te helpen zelfs snijden slagen bereiken. De opname van een lock-off schakelaar van dit budget model is welkome bijkomstigheid. Het ligt op de top van de achterste handgreep, en wanneer zij, voorkomt onbedoelde motor start. Het heeft een gecombineerde puin en hand schild. Helaas, de voorzijde extra handgreep is een kleine kale bar in plaats van een gewatteerde lus. Dit vermindert het comfort en maakt de trimmer lastig te gebruiken bij verschillende hoeken en boven schouderhoogte.

Het lichte gewicht, korte bladlengte en gelijkmatige gewichtsverdeling maken van deze low-cost elektrische heggenschaar gemakkelijk te gebruiken. Het heeft ook voldoende veiligheidsvoorzieningen. Hoewel het biedt een algemeen goede waarde voor lichte taken en kleine tuinen, de slecht gevormde extra handgreep en kleine snijcapaciteit maakt het niet geschikt voor zware taken.