heggenscharen – Black & Decker Cordless 2017

De Black & Decker LPHT120 is een lichtgewicht heggenschaar voor kleine tuinen en lichte onderhoudswerkzaamheden en vormgeven taken. Hoewel het een duurzame constructie en vaste elementen, het beperkte vermogen vermindert de typen bussen kan sterk werken.

Dit model is een draadloze stokheggenschaar die u toelaat om maximaal trimmen tot een hoogte van 10 voet, waardoor het een goede keuze als je nodig hebt om licht onderhoud uit te voeren op hoge hagen. Deze snoerloze heggenschaar weegt 7,7 pond. Hoewel daarom redelijk licht, is zwaar en lastig bij gebruik bij volledige extensie. De uitschuifbare masten hebben een roestvrij glasvezel constructie en in elkaar passen gemakkelijk met behulp van een eenvoudig mechanisme in elkaar grijpende.

Voor een maximale veelzijdigheid, deze stok heggenschaar heeft een verstelbare kop die 180 graden kan draaien, met vijf verschillende afsluitbare posities binnen de 180-graden bereik. Zo kunt u trimmen op de basis van heggen en struiken zonder de noodzaak om te buigen. De dual-action bladen te meten slechts 18 inches maar bieden wel minder trillingen. Vanwege de lengte, de bladen bieden evenwicht en gelijkmatige gewichtsverdeling, waardoor u de controle en precisie. Echter, hun korte lengte verhoogt de tijd die nodig is om effectief te snijden een heg.

Met behulp van een 20-volt lithium-ion batterij, de Black & Decker LPHT120 heeft een lange looptijd, maar slechts matig kracht, wat betekent dat het kan geen zware taken, zoals het snijden van dikke pakken, houtige stengels. Het aankan stengels tot maximaal 0,4375 inches en 2500 cutting slagen per minuut. De verwijderbare batterij vergt acht uur volledig is opgeladen. Om tijd te besparen, kunt u een tweede batterij te kopen zodat u de heggenschaar kan gebruiken met een batterij, terwijl de andere kosten. De oplader heeft een reeks van indicatielampjes om u te waarschuwen voor eventuele problemen, terwijl de batterij wordt opgeladen, dat is een handige functie die u toelaat om problemen op te lossen als ze zich voordoen.

De Black & Decker LPHT120 draadloze stok heggenschaar is een doeltreffend instrument voor het knippen van hoge hagen met zijn uitschuifbare mast. De verstelbare draaibare kop maakt dit model veelzijdig genoeg om te trimmen dicht bij de grond. Met slechts een 20-volt batterij, is de heggenschaar beperkt tot licht trimmen taken en de acht-uur oplaadtijd betekent dat je nodig hebt om uw trimmen activiteiten goed op voorhand te plannen. Echter, dit is een solide, als basic, mid-range aanbod voor degenen die een lichte, gemakkelijk te gebruiken, veelzijdige heggenschaar nodig.