hdtv antenne – Terk, 2017

Als het tijd is om afscheid te nemen van dure kabel en satelliet facturen zeggen, een HDTV-antenne helpt u om lokaal nieuws, sporten en andere content tegen een fractie van de jaarlijkse tv-bill kosten. Digitale antennes, zoals de Terk OMNITV2A, zijn geweldig aanvullingen op streaming diensten die helpen veranderen de manier waarop je tv kijken. De OMNITV2A geeft u toegang tot de lokale kanalen en subkanalen die je alleen kunt vinden met HDTV-antennes. Deze antenne heeft een van de duidelijkste recepties, evenals een verscheidenheid van opties om te helpen voldoen aan uw behoeften op het gebied van assortiment en ontwerp voor indoor of outdoor antennes. website Terk’s kan u helpen beslissen welk apparaat het beste werkt voor uw huis. Deze antenne ontvangt onze Top Tien beoordelingen Bronze Award.

Signal Pickup Kwaliteit

Terk antennes hebben dubbele banden, wat betekent dat de antennes zal oppikken UHF en VHF-signalen. Dit is handig, want je hebt ze allebei nodig om pick-up van al uw lokale zenders. Ook zult u toegang tot virtuele subkanalen verborgen achter HD-kanalen en alleen verkrijgbaar via een antenne te krijgen. De Terk OMNITV2A is een van de betere HDTV-antennes u kunt vinden. Kanalen opgepikt door deze antenne komen meestal in duidelijke met weinig statisch. De OMNITV2A werkt voor de meeste mensen, maar voor een beetje meer geld je kunt upgraden naar de OMNITV3A voor een beetje beter kwaliteit.

Deze multidirectionele antenne geeft je een 360-graden signaal pickup bereik, wat betekent dat ongeacht waar u het apparaat plaatst, moet u in staat om een ​​signaal te krijgen van een uitzending toren in elke richting. Dit indoor antenne is veel makkelijker op te zetten dan een buitenantenne, hoewel het bereik korter zal zijn. Locatie en omgevingsfactoren van invloed zijn echte signaal bereik, maar de andere high-end Terk digitale antennes kan oplopen tot 50 mijl van de pick-up bereik in elke richting.

Terk outdoor antennes zijn nog krachtiger. Meest buiten gerichte antennes zijn en moeten gericht worden naar de bron van het zendsignaal. Deze antennes zijn nuttig wanneer de zendmasten allemaal samen in dezelfde richting zijn gegroepeerd. Terk maakt gebruik van 360-graden gebied van de technologie voor een aantal van haar outdoor antennes ook, die is uiterst nuttig als je torens aan verschillende kanten van uw huis te hebben uitgezonden. Het veld van 360 graden heeft minder van een directionele bereik, maar een veel groter gebied van het signaal pickup bereik dan een typische directionele buitenantenne.

Het is een beetje verrassend dat Terk een flinterdunne model van de indoor-antenne niet aanbiedt. Deze blad-achtige ultra-dunne antennes zijn heel populair omdat ze makkelijk te verplaatsen, op te hangen en te verbergen. Terk kan niet beschikken over een flinterdun antenne, maar deze antennes zijn vrij strak. Ze zijn niet al te opvallend en niet steken te veel. De extra prestaties is een fair trade-off voor een beetje meer bulk.

Het installeren van een Terk antenne is niet moeilijk. Kunt u waarschijnlijk omgaan op uw eigen, maar als je customer support nodig heeft, het bedrijf heeft een paar opties voor je. U kunt het oplossen van problemen en een pagina met veelgestelde vragen op de Terk website te verkennen. U kunt een email sturen naar een ingenieur ondersteuning vragen te stellen. De telefonische ondersteuning is niet gemakkelijk te vinden, maar als je naar het, zul je een account nodig. De rekening kost niets, zolang je bent een Terk klant.

Signal Pickup Range

Tijdens het zoeken naar de beste HDTV-antennes, moeten Terk hoog op uw lijst. Antennes zoals de OMNITV2A krijg uitstekende pick-up kwaliteit, zodat kanalen komen in duidelijke en statische gratis. Het signaal bereik is groter dan de meeste van de antennes we beoordeeld. website Terk kan helpen bepalen welke antenne het best zou kunnen worden afgestemd op uw wensen en de support opties zijn meer dan voldoende.

Ontwerp

Help en ondersteuning

Overzicht