hdtv antenne – Insignia HDTV Antenna 2017 – Top Tens

De Insignia Fine-Tuning Indoor HDTV-antenne is een van de meest fundamentele modellen op de markt. Deze enkele eenheid is eenvoudig te installeren en te passen, werkt met de meeste HDTV en, zolang de parameters zijn goed, is een van de beste waarden voor HDTV antennes op de markt. Helaas is deze antenne een van de kortste pickup bereiken van de HDTV-antennes we beoordeeld.

Overzicht

Deze antenne heeft een ergonomisch ontwerp doet denken aan de bunny-oren antenne tijdperk. Deze antenne heeft een zeer korte pick-up bereik bij ongeveer 20 mijl, wat betekent dat, naar de receptie te krijgen, moet je ongeveer 20 mijl van een uitzending toren, en dat is verlegging van de grenzen. Deze antenne werkt vrij goed als je dicht genoeg leven om een ​​toren, hoewel, en de receptie ziet er vrij goed.

Dit is een passieve antenne, wat betekent dat u het signaal voor pick-up niet versterken. De antenne komt met een wijzerplaat, echter, dus kunt u handmatig het signaal aan te passen. Met zo’n korte afstand, moet u de draaiknop gebruiken tijdens het schakelen tussen kanalen om een ​​duidelijk beeld te krijgen. Deze antenne heeft pick-up VHF en UHF-signalen, waardoor u een breed spectrum van kanalen.

De antenne is klein en heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp, als je het niet erg vindt de antenne look. De meeste indoor antennes hebben tegenwoordig flinterdun, blad-achtige ontwerpen of klein tafelblad ontwerpen die niet uitzien als antennes en kan in combinatie met uw home design beter.

Insignia is over het algemeen het huismerk van Best Buy, dus als u problemen met de antenne, kunt u naar de website van Best Buy of een Best Buy winkel. Deze Insignia antenne wordt geleverd met een jaar beperkte garantie, die op gelijke voet met enkele van de beste HDTV-antennes. Als je niet wonen in de buurt of willen niet in een Best Buy te gaan, dan kunt u contact opnemen met Insignia via e-mail of het gratis telefoonnummer.

De Insignia Fine-Tuning Indoor HDTV-antenne heeft een van de zwakste gebieden voor ontvangst pickups. Als je dicht genoeg bij een toren bent, krijgt de gemiddelde ontvangst, en kunt u de antenne knop gebruiken om af te stemmen de receptie meer naar uw wens. Andere antennes hebben van nature meer pickup ranges, of ingebouwde versterkers om het signaal te versterken. U kunt de fine-tuning dial gebruiken om een ​​duidelijker signaal te krijgen, maar, en deze antenne geeft je een breed scala aan kanalen.