hdmi switcher – Orei 2017

Het Orei HD-501 is een fatsoenlijk HDMI switcher die 1080p-content kan verwerken. Het heeft een front-facing LEDs om u te vertellen welke ingangen actief zijn, kan automatisch schakelen tussen de ingangen, en wordt geleverd met een afstandsbediening. Het is niet de allerbeste HDMI switcher in de wereld, maar het geeft je vijf HDMI-poorten naar de haven congestie op uw tv, die helpt bij het komen dicht bij de top van onze lineup verlichten.

Overzicht

Er is veel gepraat over 4K-tv’s, en er is geen twijfel over bestaan ​​dat 4K resoluties van de standaard in de toekomst zal worden. Dat gezegd hebbende, het is nog steeds een lange weg te gaan. Het Orei HD-501 kan niet overweg met 4K-video signalen, dus het is niet een goede optie als je wilt om de toekomst-proof uw opstelling. Echter, de HD-501 is zeer geschikt voor 1080p content. Het ondersteunt ook 3D-video in 1080p.

Met vijf extra HDMI-poorten, de HD-501 is een grote hub voor al uw HDMI-apparaten. U kunt denken aan het als een stekkerdoos voor HDMI-kabels. U sluit ze gewoon in de switcher en sluit vervolgens de switcher op uw TV. Van daaruit kan de HD-501 automatisch wijzigen naar wat ingang actief is. Dit is gebaseerd op welke media bronnen die u in- en uitschakelen. Sommige apparaten, zoals Apple TV, nooit volledig uit te schakelen en kan automatisch schakelen van de HD-501’s te verwarren, dat wel.

Dat is waar de meegeleverde afstandsbediening in het spel komt. Mocht u problemen met automatische omschakeling, dan de afstandsbediening geeft u handmatige controle over wat ingangen die u wilt bekijken. Helaas heeft het HD-501 geen externe infrarood (IR) sensor. Dit betekent dat je de HD-501 weg te laten in het zicht, zodat de afstandsbediening effectief kunnen communiceren. Met een externe IR-sensor, kun je de HDMI switcher en de aangesloten kabels te verbergen.

Je krijgt een garantie van drie jaar met de HD-501, die is fantastisch in vergelijking met de een-jaar garantie die u op de meeste andere HDMI switchers zult vinden. Dit is Orei enige overwinning in de customer service gebied, dat wel. Als u gebruik wilt maken van die lange garantie te maken, uw enige lijn van communicatie met Orei is e-mail. Je hoeft niet live chat of zelfs een telefoonnummer te bellen te krijgen.

Het Orei HD-501 is een goede HDMI switcher. Er is niet veel dat opvalt over dit apparaat, maar het moet goed werken voor de meeste mensen. Het hoeft niet een externe IR-sensor, wat betekent dat je nodig hebt om het te laten in het zicht. Echter, waardoor uw TV vijf HDMI-poorten is over het algemeen de moeite waard het verliezen van een paar esthetische punten.