hdmi switcher – Fosmon 2017

Het hele doel van een HDMI switcher is om u meer poorten te geven op uw TV. Met vijf HDMI-poorten, de Fosmon HD1832 voldoet aan dat doel. Als een HDMI-switch, de Fosmon HD1832 krijgt veel dingen goed, maar het heeft een aantal gebreken ook. Bijvoorbeeld, de LED’s aan de bovenzijde van de inrichting, en er is geen ingebouwde egalisatie. Aan de positieve kant, krijg je een externe infrarood (IR) sensor en de HD1832 is uitgerust met een voeding.

Overzicht

Niet alle HDMI switchers zijn een voeding in de verpakking. De gedachte is dat de schakelaar macht kan trekken uit de apparaten die zijn aangesloten op het. In de praktijk betekent dit dat je nodig hebt om twee of drie apparaten aangesloten op de schakelaar te allen tijde – het verstoren van het apparaat auto-switching capaciteit. Het is veel beter om een ​​aparte voeding, waarbij de Fosmon HD1832 doet, die wordt aangesloten op de muur te hebben.

De Fosmon HD1832 top-gerichte LEDs kan moeilijk zijn om te zien wanneer je zit op de bank. Dat maakt het moeilijker om te vertellen welke ingangen actief zijn. Hoewel dit niet een mission-critical fout, kan het wel vervelend zijn.

Sommige HDMI switchers ondersteunen tot 48-bit Deep Color, die u miljarden kleuren geeft, waardoor het beeld op uw tv zien er heel levendig. De Fosmon HD1832 kan alleen omgaan met 12-bit Deep Color. Terwijl dat is nog steeds vrij goed, zal uw Blu-ray niet zo mooi als het eruit zou zien met een schakelaar met een betere diepe kleur.

Met een externe IR-sensor, kunt u de Fosmon HD1832 zowat overal waar u wilt plaatsen. U kunt zelfs verstoppen de HDMI-switch en alle bijbehorende kabels, plaats dan de IR-sensor in het zicht. Hierdoor kan de afstandsbediening te communiceren met de HDMI switcher, maar houdt het toestel van het zijn een doorn in het oog.

Je krijgt een garantie van een jaar met de Fosmon HD1832. Dat is standaard voor deze industrie, maar sommige andere fabrikanten bieden tot drie jaar garantie. Als u contact wilt opnemen Fosmon, heb je maar één optie: e-mail. Er is niet een live chat optie op haar website, noch is er een telefoonnummer dat u kunt bellen.

De Fosmon HD1832 is een fatsoenlijke HDMI switcher dat het merendeel van de basics bedekt. Het geeft je vijf extra HDMI-poorten voor uw tv en wordt geleverd met een externe IR-sensor. Als je kan leven met zijn moeilijk te zien LED’s en alleen fatsoenlijke diepe kleur ondersteuning, dan moet deze HDMI switcher goed te werken.