HDMI-kabels – Blue Jeans Cable 2017

Blue Jeans Cable is trots dat een grote meerderheid van haar product componenten worden vervaardigd in de Verenigde Staten. De BJC Serie FE HDMI-kabel met Ethernet maakt gebruik van de gepatenteerde Bonded-Pair technologie die is ontwikkeld door Belden, een US-based fabrikant van industriële kabels en draden. Deze technologie zorgt voor een uitstekende signaal stabiliteit en is gemakkelijk flexibel.

De Belden Bonded-Pair technologie helpt aan een anders fragiele verbinding in een 28- AWG (American Wire Gauge) kabel vast te zetten door samen te hechten van het diëlektricum, of draad isolator, op twee draden. Dit wel doet, maakt de elektrische impedantie van het paar meer consistent, en het houdt dat coherentie wanneer de kabel wordt gebogen of gedraaid.

De BJC HDMI is gecertificeerd als een snelle kabel met Ethernet. Dit betekent dat het zorgt voor een minimale bandbreedte van 10,2 Gbps. Hierdoor kan de kabel tot 1080p, 3D en zelfs 4K video-signalen te verwerken. Het ondersteunt ook zowat elke audio-technologie die je kunt bedenken.

Ethernet biedt een internetverbinding nodig om apparaten die zijn ontworpen om de technologie te ontvangen via een HDMI-kabel. Er zijn maar weinig apparaten hebben dat het vermogen op het moment van schrijven, maar de technologie toekomst bewijst de kabel voor technologieën die beschikbaar zal zijn in de komende jaren. Het wegwerken van een extra kabel is altijd leuk.

Een 28-AWG kabel is de omvang van de meeste van de kabels die we bekeken. Sommige bedrijven, met inbegrip van Blue Jeans Kabel, bieden 28-AWG kabels in kortere lengtes en gebruik een lagere graadmeter voor langere kabels. U kunt een 23,5-AWG HDMI-kabel zonder Ethernet voor afstanden tot wel 100 voet van Blue Jeans Cable. Het bedrijf biedt ook een korting, vertind-koperen HDMI-kabel, evenals kabel-adapters en andere kabel-accessoires.

De BJC HDMI met Ethernet is beschikbaar in zowel zwart-wit in 14 verschillende lengtes, variërend van 1 voet tot 25 voet. Dit is de meest lengte opties van elke kabel we overwogen.

Blue Jeans Cable biedt een 30-dagen garantie op zijn producten, die schamele wordt vergeleken met de levenslange garantie andere bedrijven bieden. We zijn onder de indruk van de overvloed aan informatie die de website van het bedrijf biedt op de productpagina’s en artikelen, maar de informatie is enigszins ongeorganiseerd en moeilijk te sorteren. Het laat ook belangrijke details, zoals wat metaal wordt gebruikt in zijn Belden Bonded-Pair geleiders.

Hoewel het niet duidelijk welk materiaal gebruikt voor de geleiders in de BJC serie FE HDMI met Ethernet, is het duidelijk dat de jeans kabel zorgde goed een kabel die een betrouwbare signaaloverdracht verschaft ontwerpen en nog kost veel minder dan sommige andere HDMI kabels we overwogen. Echter, de garantie van het product is teleurstellend.