hartslagmeter horloges – Timex Ironman Gemakkelijk Trainer 2017

De Timex Ironman Gemakkelijk Trainer hartslagmeter horloge heeft een lange naam, en een langere lijst van functies. Binnen deze hartslagmeter te kijken je een zone alarm te streven hartslag, een lap timer, verschillende controle-modi, een backlight en een extreem lange levensduur van de batterij te vinden. Hoewel het geheugen levensduur te kort is, kunt u nog steeds gemakkelijk bijhouden van uw hartslag en verbrande calorieën tijdens de dagelijkse trainingen.

Overzicht

De Timex Ironman Gemakkelijk Trainer heeft veel van de beste hartslagmeter horloge functies. Er zijn gepersonaliseerde zones, een doelzone alarm om u te waarschuwen wanneer u in uw doelgroep hart range en een lap timer.

Deze pols hartslagmeter heeft veel van de functies die u zou verwachten te vinden. Een borstband begeleidt het horloge voor hartslag monitoring, het horloge is waterdicht geschikt voor 30 meter en de tijd en datum worden weergegeven op de wijzerplaat als je niet in de training mode. De batterij heeft een ongelooflijk lange levensduur en kan tot twee jaar duren voordat je het moet vervangen. Er is heel weinig setup betrokken bij de borstband en het gemakkelijk communiceert met je horloge om een ​​exacte hartslag te krijgen.

Dit horloge geheugencapaciteit is lager dan haar concurrenten, het bijhouden van 27 ronden of ongeveer 8 mijl aan gegevens. Als je traint voor een marathon, zou dit hartslagmeter niet in staat zijn om uw lange runs op te nemen in hun geheel. Er is ook geen manier om gegevens over te dragen naar je telefoon of computer, dat is lastig als je wilt bijhouden van je training geschiedenis te houden met dit hartslag horloge.

Timex biedt een aantal mogelijkheden om steun aan de Easy Trainer. E-mail ondersteuning is niet gemakkelijk te vinden, maar telefonische ondersteuning, veelgestelde vragen en nog veel meer zijn direct beschikbaar. Een een-jaar garantie dekt ook de Easy Trainer ook.

De Timex Gemakkelijk Trainer heeft de meeste functies van de beste fitness-horloges, maar de lage geheugencapaciteit werkt tegen. Dit horloge zou prima voor casual hardlopers zijn, maar het kan slechts ongeveer 8 mijl van de gegevens, dat is niet genoeg om te trainen voor een marathon of zelfs een halve marathon te nemen.