hartslagmeter horloges – Polar FT7 2017

Net als bij de beste hartslagmeter horloges, de Polar FT7 heeft tal van functies waarmee u te controleren en bijhouden van uw hartslag en conditie in de tijd. Dit is ook een van de lichtere horloges te dragen, dus het zal niet meer wegen je naar beneden of in de weg zitten, terwijl je hard werkt.

Overzicht

Hartslagmeter horloges zoals de Polar FT7 meer doen dan alleen het monitoren van uw hartslag. U kunt persoonlijke voorkeuren instellen, zet hartbewaking en uitschakelen, het bijhouden van uw verbrande calorie├źn en nog veel meer. Wanneer uw hartslag uw doelzone bereikt, zult u een pieptoon horen, zodat u weet dat uw huidige niveau van intensiteit te handhaven.

Met vier kleuren om uit te kiezen, de Polar hartslagmeter horloge is veelzijdig. Hij weegt slechts 1,1 ounces, waardoor het een van de lichtere pols hartslagmeters. De FT7 heeft handige functies, zoals een backlight, lage-batterij-indicator en een tijd en datum. Een lange levensduur van de batterij is ook een handige functie, omdat de knoopcelbatterij alleen moet elke 11 maanden of zo worden vervangen afhankelijk van het gebruik. De bijgeleverde borstband uw hartslag controleert is ook comfortabel en gemakkelijk te gebruiken.

Met de Polar FT7, kunt u uw dagelijkse training geschiedenis te volgen in de tijd. De FT7 kan tot 99 ronden van de gegevens en tonen u een wekelijkse geschiedenis van uw hartslag. Polar geeft je de mogelijkheid om uw gegevens te uploaden van het horloge naar de online polaire personal trainer account, maar vereist dat u een extra Polar FlowLink accessoires te kopen.

website van Polar biedt een instructie-video laten zien hoe je de FT7 geplaatst op pagina van het product te gebruiken. Deze video zal laten zien welke knoppen op welke functies. Polar steunt ook dit horloge met een garantie van twee jaar, veelgestelde vragen en technische ondersteuning via e-mail en telefoon.

De FT7 hartslagmeter horloge kan u helpen om de conditie die u wenst te behouden. De lichte en grote wijzerplaat maakt het gemakkelijker dan andere horloges te dragen en te lezen. De 99 ronde geheugen is ook veel langer dan vergelijkbare hartslagmeter, zodat u uw totale training vooruitgang kan bijhouden voor veel langer. Het heeft de capaciteit om u te begeleiden naar een specifieke hartslagzone, en de eenvoudig te gebruiken ontwerp zal u helpen gestaag verbeteren van uw conditie.