hardhouten vloer stofzuigers – Shark Rotator Powered Lift-Away, 2017

The Shark Rotator Powered Lift-Away Vacuum effectief reinigt kale vloeren, tapijten en tapijt. Met zijn krachtige motor, veelzijdig ontwerp en functies, het vacuüm pakt veilig vuil, haar en voedsel uit uw houten vloeren zonder ze te beschadigen. We gunning van dit harde vloer vacuüm our Top Tien Gold Award voor zijn hoge het schoonmaken prestaties en design.

reinigende werking

Zowel de functies en veelzijdigheid maken dit tot de beste hardhouten vloer vacuüm. U kunt de zuigkracht van de machine aan te passen aan delicate oppervlakken of stoffen, zoals bekleding of gordijnen te beschermen. Kunt u ook handmatig hoog vacuüm aanpassen van de vloer. Deze functie helpt je de stofzuiger op de meest effectieve afstand tussen de vloer en zorgen voor een maximale zuigkracht.

Deze kale vloer vacuüm wordt geleverd met twee verschillende vloer bijlagen. De Hard-Floor Genie is ontworpen om kale vloeren schoon met een zachte doek die helpt het verzamelen van vuil en de bescherming van de vloer. De andere basis werkt op tapijt, of het nu een lage of hoge stapel. Met deze functies, kunt u dit vacuüm op meerdere vlakken gebruiken zonder zorgen te maken over het kwetsen van de vloer.

Deze zakloze model heeft een grote vuil kopje capaciteit van 105,6 ounces. Met deze capaciteit kunt u stofzuigen zonder de container te legen heel vaak, bespaart tijd en energie. Daarnaast komt het vacuüm uitgerust met een levenslange HEPA-filter dat meer dan 99,99 procent van het vuil en allergenen in het vacuüm afsluit. Met een levenslange garantie, hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervangen van het filter; vereist echter dat het schoonmaken om zo vaak.

Als een rechtopstaande stofzuiger, dit model weegt meer dan een hardhouten vloer stok vacuüm. Met een gewicht van 15,6 pond, kan het lastig zijn bij het reinigen van trappen. Echter, kunt u de bus van de basis te verwijderen, waardoor het in een veel lichtere bus vacuüm dat randen en onder meubels beter kunnen bereiken.

De hardhouten vloer stofzuiger heeft een werkbreedte van 12 inch. Met de 105,6-ounce vuil container, kunt u stofzuigen gedurende lange perioden zonder te reinigen van het vacuüm. Het vuil beker leegt uit de bodem op een druk op de knop. Het ontwerp helpt ook verminderen uw blootstelling aan stofdeeltjes en allergenen.

Ontwerp

Shark’s vacuüm wordt geleverd met een 30-voet snoer. De lengte stelt u in staat om vrij te reinigen zonder dat de stekker in het stopcontact meerdere keren. Terwijl de extra lange snoer kunt u een groot gebied stofzuigen zonder dat de stekker in meerdere keren, is het niet intrekbaar en kan vermoeiend te liquideren zijn. Het model rijdt ook op de top van rubber wielen. De rubber beschermt het vacuüm tegen krassen delicate vloeren zoals hout.

Een 9.5-amp motor rust de vacuüm met genoeg kracht om allerlei verschillende soorten grond, met inbegrip van hoogpolig tapijt en houten vloeren schoon te maken. In tegenstelling tot andere harde vloer stofzuigers, kan deze elektrische bezem gebruikt worden op elke vorm van harde vloer of tapijt, of het nu shaggy of niet.

Door het aanpassen van de zuiging, kunt u de motor om effectief reinigen van uw kale vloeren en tapijt gebieden te benutten. Bij het schoonmaken van kale vloeren met de bevestiging harde vloer, wil je genoeg zuigkracht om alles van de vloer schoon te maken, omdat het niet een borstel roll in dienst.

De houder van dit vacuüm los van de basis, die u toestaat om het te gebruiken als een bus vacuüm. Met een zes-inch slang, kunt u het reinigen onder meubels, hoeken en randen met gemak met behulp van de verschillende bijlagen het gaat met.

De spleet tool helpt u bereiken in nauwe ruimtes, zoals plinten en tussen kussens van de bank en de moeilijk te bereiken hoeken. De stofborstel maakt gebruik van zachte haren aan allerlei oppervlakken te reinigen en helpt trekt haar van meubilair. De turboborstel tilt vuil en haar met gemak uit trappen en stoffering, en de vloer bevestiging moeilijk maakt gebruik van een micro-fiber pad om veilig te stofzuigen en stof harde vloeren. Hoewel het helpt bij het beschermen van uw vloeren, vereist het vaak schoonmaken.

Het vacuüm wordt geleverd met een veel langere garantie dan vergelijkbare eenheden. Shark garandeert dat het product vrij is van defecten in materiaal en vakmanschap zijn voor maximaal zeven jaar na de oorspronkelijke aankoopdatum. Als u contact opnemen met het bedrijf, website Shark’s geeft zowel een e-mailadres en telefoonnummer.

macht

Daarnaast heeft middelen voor elke vacuüm model met inbegrip van video tutorials, online product handleidingen en veelgestelde vragen voor elk product. Terwijl de website aanzienlijk helpt bij het oplossen van problemen, het ontbreekt aan een service center locator.

The Shark Rotator Powered Lift-Away Vacuum reinigt meerdere soorten vloeren. De vloer attachment moeilijk kunt u stofzuigen en stof op hetzelfde moment, zonder nadelige gevolgen voor uw hardhout. Het model past ook vanuit een rechtopstaande stofzuiger in een bus vacuüm om u veelzijdigheid. Tussen de kenmerken, ontwerp en bijlagen, dit is het beste vacuüm hardhouten vloeren.

Het schoonmaken van Bijlagen

Ondersteuning

Overzicht