hardhouten vloer stofzuigers – Dirt Devil Accucharge 2017

Dirt Devil’s Accucharge 15.6V Cordless Bagless Stick Vacuum reinigt zowel tapijt en hardhouten vloeren. Met de mogelijkheid om de borstel roll uit te schakelen, dan kunt u elk oppervlak schoon te maken zonder zorgen over te beschadigen, die van vitaal belang voor de hardhouten vloeren. Bovendien, het vacuüm past zich automatisch aan de optimale hoogte voor de verdieping kunt schoonmaken. Door dit te doen, krijgt u maximale zuig- en verwijder eventuele risico op nadelige gevolgen voor uw vloeren. Echter, kunt u de werkelijke zuigkracht van deze hardhouten vloer vacuüm niet aanpassen.

Overzicht

De Dirt Devil Accucharge Stick Vacuum heeft een filter dat helpt allergenen te verwijderen uit de lucht. Het wordt ook gesteund door ENERGY STAR, wat aangeeft dat het model gebruikt een minimum aan energie en veilig is voor het milieu. Het niet vereist zakken. U legen gewoon het vuil beker wanneer deze capaciteit, die ook bespaart u geld en helpt het milieu bereikt.

Dit lichtgewicht model is een effectieve vacuüm voor hardhouten vloeren. Met een gewicht van minder dan zes pond, plaatst minimale druk op de vloer als je schoon en helpt u bij het manoeuvreren tussen de poten van uw meubilair en hoeken met gemak, net als een elektrische bezem. Het vacuüm heeft een 9,5-inch werkbreedte, die de tijd optimaliseert door die meer van het vloeroppervlak bij elke slag.

De compacte batterij draagt ​​bij aan het lichte gewicht van de stofzuiger’s. Het model heeft een 15,6-volt batterij die het mogelijk maakt om het vacuüm te gebruiken voor een maximum van tien minuten. Ondanks de korte levensduur, de batterij van de stofzuiger’s moet nog ten minste zes uur in rekening te brengen tussen de sessies. Als zodanig is deze vacuüm dient beter te ruimen kleine rommel tussen stofzuigen sessies.

Dirt Devil biedt een garantie van twee jaar op de onderdelen en de motor van het vacuüm, die de kwaliteit van de machine weergeeft. U kunt contact opnemen met ondersteuning bedrijf per telefoon of e-mail. Dirt Devil heeft ook een service center locator op haar website.

De Dirt Devil Accucharge Stick Vacuum is de beste hardhouten vloer vacuüm om te gebruiken voor kleine clean-up jobs. Zonder een koord of tas kunt u snel stofzuigen uw vloer en allergenen uit de lucht te verwijderen zonder enige moeite. Echter, met een korte looptijd en lange oplaadtijd, het beperkt wat je het vacuüm kunt gebruiken om te doen.