handvrachtwagens – Overland Carts 2017

De Mantis-X Mover van Overland Carts kan zware lasten te tillen zonder al te veel inspanning. Het heeft center vorken voor het heffen van pallets en het heeft anti-flat banden. Een interne versnellingsbak en een oplaadbare batterij de macht van de kar.

Geclassificeerd als een specialiteit steekwagen, de Mantis-X Mover voorzien van een duurzame bed en uitgebreid vorken voor het heffen en transporteren van pallets en andere grote voorwerpen. Dit handkar meet 61 inch hoog, 27 inch breed en 50 inch breed. Het grote formaat kunt u grotere lading doeltreffend te kunnen uitvoeren. Het hoeft niet een riem of een lier om items op het bed te houden, maar de kar maakt gebruik van de zwaartekracht om items veilig te houden wanneer het weer wordt gekanteld.

Deze handvrachtwagens zijn gemaakt van staal met aluminium spatborden. Een positief punt is de constructie uit een stuk van het bed, die zwaar lassen kenmerkt. Dit houdt de truck samen en voorkomt schade bij het verplaatsen van grote lasten. De vorken zijn bijna een inch in diameter, dus je kunt vrijwel elke lading vervoeren, waaronder omvangrijke pallets. De banden zijn solide en zijn 13 centimeter in diameter. Als u rollen glas of andere scherpe voorwerpen die de buitenkant kon doorboren, moet de banden niet beschadigd worden. De spatborden boven de banden beschikken over een uitgebreide metalen bewaker die het bed voorkomt schrobben tegen de banden als de vrachtwagens zijn volledig geladen, en de hele structuur is voorzien van een poedercoating afwerking die bestand is tegen krassen en roest. De banden draaien, zodat het toestel snel in krappe ruimtes moet worden uitgeschakeld.

De truck heeft een gewicht capaciteit van 750 pond, en het apparaat zelf weegt 160 pond. Dit handkar loopt op een batterij-aangedreven motor, die helpt tijd te besparen en maakt uw werk makkelijker bij het verplaatsen van inventaris of zeer zware lasten. Ook, omdat de kar is elektrisch, het zal niet achteruit rolt op een helling, kan het ook helpen bezuinigen op uw werk. De accu kan worden verwijderd en opgeladen ‘s nachts, waardoor u geld bespaart op batterijen en houdt uw handkar bewegen gedurende elke shift.

De Mantis-X Mover belooft om de hoeveelheid werk die uw medewerkers hoeft te doen gedurende de dag te verminderen. De heavy-duty motor moet u helpen meubels en andere items snel en veilig te verplaatsen. De versnellingsbak is opgenomen, en het kader van deze hand truck is duurzaam genoeg dat het bestand is tegen de dagelijkse misbruik.