handheld vacuüm – Eureka Easy Clean 2017

De Eureka Easy Clean Handheld Vacuum is ontworpen voor snelle pick-ups op meerdere vlakken. Het vizier op de voorkant van de hand vac omhoog klapt voor het reinigen van bekleding, tapijt en trappen, terwijl u kunt uitschakelen van de borstel roll voor het vacuüm op te halen vuil en stof van hardhout, balies en tafels. Om al deze redenen is de Eureka Easy Clean verdient onze Top Tien beoordelingen Bronze Award.

stofzuigen

Deze handheld stofzuiger was de beste performer van alle handstofzuigers we getest. In feite hebben de andere stofzuigers niet dicht bij haar algemene stofzuigen macht en afzuiging. In onze zaagsel test schoongemaakt het hele gebied in twee doorgangen, helft van de tijd van het best mogelijke vacuüm. Met de mogelijkheid voor het afsluiten van de borstel roll, het is ook de beste performer op een harde ondergrond. Op slechts drie passen, dat was gemakkelijk de snelste handheld stofzuiger.

Het is vergelijkbaar met de top performers in het oppakken van haren van huisdieren. Het was in staat om 95 procent van de haren die we verspreid over een oppervlakte van het tapijt te grijpen, maar worstelt met een paar onderdelen. Wanneer de Eureka verloren punten was in het reinigen van krappe ruimtes. De spleetzuigmond leek aan de macht te verliezen toen het werd bevestigd, en het maakte het moeilijker op te pikken puin in scheuren. Hij worstelde in onze autostoeltje test voor deze reden, met achterlating van 30 procent van het zaagsel we verspreid. Dat was de tweede ergste van al de stofzuigers in onze line-up voor deze test.

Hoewel het een van de beste bij het stofzuigen, is de Eureka niet dezelfde draagbaarheid gemak als de andere stofzuigers. We zochten voor een laag gewicht en een oplaadbare batterij, en het ontbreekt aan beide. Deze hand vac komt op bijna 5 pond, dat is de zwaarste handheld vacuüm in onze line-up. Het is ook niet draadloos, wat een belemmering als u van plan om het te gebruiken om schoon te maken uw voertuig. Een positief is de meegeleverde slang. Op zijn minst, kunt u deze aansluiten en laat het op een zetel als je de rest van de auto schoon te maken met de slang.

Dit vacuüm wordt geleverd met een brede mond die pikt grotere stukken die je zou moeten breken met andere handheld stofzuigers. De brush tool is aan boord, en je kunt het aan of uit te schakelen met de klep van een schakelaar. Bij het ophalen van zaagsel op het tapijt in onze tests, de borstel gegraven diep in de grond, het vrijgeven van begraven stof.

Het spleetmondstuk is een mooie bevestiging, maar het leek aan de macht weg van de motor te trekken en had moeite met het oppakken van stof in hetzelfde tempo van de zuigkracht. Ook met een sterkere motor heeft een veel hoger ruisniveau. Wanneer we het volume van de Eureka getest, kwam het tot een zinderende 93 dB, waardoor het de tweede luidste vacuüm we getest. Dit zou een harde vacuüm gedurende lange tijd.

Draagbaarheid

De Eureka website is altijd goed. De klantenservice lijn is tot laat open, een e-formulier is opgenomen, en live chat is beschikbaar. Het heeft zelfs een vaste adres voor het geval dat vermeld je liever om e-mail in een punt van zorg. Onder de tab klantenservice, is er een FAQ sectie, video tutorials en handleidingen. Het is niet de meest gestroomlijnde website, maar alles is gemakkelijk te vinden. Eureka verliest een paar punten voor alleen het aanbieden van een garantie van een jaar, hetgeen lager is dan het gemiddelde van de handheld stofzuigers.

Als uw grootste zorg is pure stofzuigen vermogen, dient u de Eureka Easy Clean overwegen. Het is veruit de beste handheld vacuüm bij het oppakken van rommel. Echter, in speciale taken zoals het schoonmaken van auto’s of gebieden met hoeken of scheuren, maar hapert. Kortom, dit is een goede hand vacuüm met een paar gebreken.

Makkelijk te gebruiken

Help en ondersteuning

Overzicht