handgemaakte marketplace – Silkfair 2017

SilkFair is een handgemaakte markt waarvan de naam doet denken aan de Zijderoute, de route gebruikt om items tussen de oude Chinese, Indiase en mediterrane culturen te verhandelen. SilkFair streeft ernaar om op dezelfde kunstenaars verbinding te maken met kopers die waarderen handgemaakte items.

Het kopen van Features

website SilkFair is waarschijnlijk de meest gebruiksvriendelijke die we hebben gezien in onze review van de top handgemaakte marktplaatsen op het web. Op de eerste pagina vindt u een lijst van aanbevolen producten te zien. Wanneer u de muisaanwijzer boven elk artikel een korte beschrijving zal verschijnen met een link naar de winkel, een aan de punt en één om het product aan uw winkelwagen toe te voegen. Het zoeken van de website is net zo eenvoudig. U kunt de standaard zoekfunctie gebruiken om te zoeken naar items op trefwoord, of u klikt op de link rechts onder het zoekvak voor een meer geavanceerde tool. De geavanceerde zoekfunctie kunt u zoeken op categorie, de gebruikte materialen, winkel naam, locatie van de winkel, prijsklasse en nog veel meer. SilkFair maakt ook feedback ratings een prominent onderdeel van elke verkopers winkel. We hebben echt van deze functie, omdat in een oogopslag kunt zien hoe snel de verkoper schepen en als eerdere kopers tevreden waren.

SilkFair is echt uniek in het feit dat ze niet alleen hun verkopers met een markt winkel waar ze punten kunnen noemen, maar ze bieden ook Custom Shops. Een Custom Shop wordt gehost door SilkFair voor een maandelijks bedrag, maar het is volledig aanpasbaar website met een eigen URL, merk op basis van uw voorkeur. SilkFair ontvangt nog steeds een drie procent commissie van alle verkopen, maar de look en feel van de site is al uw eigen.

De andere optie is om een ​​basis kraam site. Het is gratis, en SilkFair neemt een drie perfect commissie. Echter, er zijn geen listing fees, uw producten aan Google Base ingediend en u kunt een onbeperkt aantal items te uploaden. Wat je missen op is Google analytics en volledig aanpasbare pagina’s. Met zowel een aangepaste of basische SilkFair te slaan, kunt u niet alleen foto’s uploaden naar uw handgemaakte items te bevorderen, maar u kunt ook gebruik maken van hun video-applicatie. Natuurlijk moet je SilkFair video richtlijnen te volgen, maar we denken dat de marketing van uw handgemaakte geschenken met een video is geniaal.

SilkFair heeft een grote selectie, dat is makkelijk te navigeren. In staat zijn om gemakkelijk onkruid uit ongewenste items uit de selectie is net zo belangrijk als de breedte van de selectie. Als er duizenden items en je kunt niet achterhalen hoe om een ​​beperking van de keuzes, maakt het niet uit dat er duizenden. SilkFair breekt in eerste instantie af van de selectie door materiële markeringen, punt kleur, categorieën, aanbevolen artikelen en recent genoemde punten.

Als er tijdens de aan- of verkoop proces dat je in de problemen draaien, website SilkFair’s heeft verschillende opties om u te helpen. Controleer eerst de veelgestelde vragen als u een vraag. SilkFair heeft uitstekend werk verricht bij het afbakenen van alle veelgestelde vragen en we vonden elk antwoord op de vragen die we hadden hier. U kunt ook contact met hen opnemen via e-mail, Facebook of Twitter, en door hun community forums.

De verkoop van Kenmerken

SilkFair leeft echt tot aan de inspirerende wortels achter hun naam. Ze verbinden handgemaakte verkopers uit de hele wereld met kopers. We hebben vooral genieten van de unieke eigenschappen die ze bieden verkopers, zoals video verbeterde product listings, website analytics en volledig aanpasbaar winkels. We bewonderen ook de eenvoudig te gebruiken interface die het mogelijk maakt de kopers om gemakkelijk te navigeren door de selectie en winkel met vertrouwen tegemoet.

Selectie

Help en ondersteuning

Overzicht