handdouche – Hansgrohe 2017

De Hansgrohe Croma 3-Jet handdouche heeft strakke lijnen, een scala aan handige functies. De douchekop zelf is 4 inch breed, die voorziet in all-over dekking wanneer u uw douche te nemen. De kop heeft een gladde afwerking en de hoekige ontwerp maakt het veel makkelijker om alle delen van je lichaam te bereiken zonder slag of stoot. U kunt de afneembare douchekop plaatsen in de houder als u liever om het te gebruiken als een standaard douchekop, of u kunt het verwijderen en gebruiken om je haar te spoelen of massage je lichaam. Bij volledige 63 inches lang, de slang bereikt in uw hele bad eenvoudig.

De spray instellingen van Hansgrohe Croma 3-Jet handdouche omvat de volledige spray, een pulserende massage of de intense turbo. Als u liever een ontspannende douche, de volledige nevel bootst het gevoel van een regendouche. De pulserende massage kunt trainen sommige van de knikken je kan hebben na een training of letsel, en de intense turbo is ideaal als u liever een verkwikkende spoelen. Dit is een kleiner aantal sprayinstellingen opzichte van vergelijkbare modellen, waarvan sommige zeven of meer.

Hoewel er vijf verschillende instellingen, zijn er eigenlijk drie primaire instellingen en twee combinatie van instellingen. De volledige nevel laat het water te schieten door middel van de grootste gaten in de douchekop. De mist geeft je het gevoel van een waterval douchen, want het omvat zo’n groot gebied. Ten slotte is de pulserende massage werkt specifiek waar u de stroom wijzen.

Schoonmaken is eenvoudig met antikalkfunctie de douchekop’s. Niet alleen kan minerale afzettingen schade onderdelen en veroorzaken roest en corrosie, het kan ook de doorstroming van water te beperken en belemmeren uw douche. De Hansgrohe handdouche wordt ontworpen van een speciaal materiaal dat niet mogelijk zo veel minerale afzettingen te ontwikkelen als andere douchekoppen kunnen.

Alle douchekoppen verkocht in de Verenigde Staten moeten een waterstroom van maximaal 2,5 liter per minuut. De Hansgrohe waterbesparende douchekop caps uit op 2,2 liter per minuut, dat u geld kunt besparen op uw maandelijkse waterrekening. Hoewel dit u geld kunt besparen, kunt u ook het gevoel alsof de waterdruk te laag is in uw douche.

De Hansgrohe Croma 3-Jet handdouche is een typische handdouche voor zijn prijsklasse. Deze kop kan u geld besparen door het verminderen van de hoeveelheid water die je gebruikt als je douche, en het is gemakkelijk schoon te maken, omdat het van nature beschermt tegen minerale opbouw.