ham radio – Wouxun 2017

De Wouxun KG-UV6D is een populaire ham radio vanwege zijn compacte design en veelzijdige natuur. Tussen de 199 geheugenkanalen en gevarieerde functie bereik, zal dit apparaat tegemoet te komen aan uw vele verschillende behoeften. Het apparaat blinkt uit in zijn primaire functie als een noodsituatie communicatie-apparaat, waardoor het populair onder wandelaars en natuurliefhebbers maakt. Het geeft je het comfort in de wetenschap dat de hulpdiensten zijn beschikbaar, zelfs als u niet beschikt over mobiele service.

Het compacte karakter van de Wouxun KG-UV6D kan leiden tot enige moeite wanneer u kanalen in het apparaat te programmeren. Veel gebruikers de voorkeur aan de meegeleverde software op deze manier downloaden naar een computer en het programma veelgebruikte kanalen als het het proces versnelt. Echter, als u liever input data door middel van het apparaat zelf, menu’s van de amateur radio’s zijn makkelijk te navigeren en de 199 geheugenkanalen zal ervoor zorgen dat u al uw meest gebruikte frequenties beschikbaar.

Deze draagbare ham radio is ontworpen met alle belangrijke functies die je nodig hebt van een apparaat tijdens het wandelen of reizen. Naast een duurzame en waterdichte behuizing, het komt met VOX-transmissie, een SOS-functie, digitale FM-radio, CTCSS en DCS scannen, en nog veel meer. Het apparaat is in staat om een ​​breder RX / TX frequentieband tussen 370 en 512 megahertz, wat betekent dat je kunt extra vermogens te gebruiken om uiteenlopende signaalsterkte tegemoet te komen. Of u kunt de standaard VHF en UHF-band te gebruiken als dat nodig is.

De handheld ham radio is ontworpen met audio feedback mogelijkheden om te helpen bij weinig licht. Bijvoorbeeld, de low-voltage voice prompt waarschuwt u van uw huidige menu-selectie. Aan het begin en einde van elke transmissie, het geeft ook een aanwijzing. Daarnaast geeft het een zend-overwerk voice prompt wanneer een transmissie bereikt een drempel tijd, om te helpen bij het behoud van de batterij.

Deze amateur radio-apparatuur is ontworpen met mobiliteit in het achterhoofd, zodat u om te reizen waar je wilt zonder angst voor contact met de buitenwereld te verliezen. Terwijl het apparaat is nog onderworpen aan geografische terrein, zolang je een relatief onbelemmerd zicht op de omgeving, zult u in staat om gemakkelijk te communiceren met andere operators. Gezien het apparaat talloze functies die een betere overbrenging mogelijkheden te vergemakkelijken, dit is een apparaat dat zal helpen je moet noodsituatie staking.