ham radio – AnyTone 2017

De AnyTone AT-5888UV is een ham radio ontworpen met kracht in het achterhoofd, staat het leveren en ontvangen van communicatie over een breed scala van frequenties. Het is een stationaire apparaat, ideaal voor gebruik in voertuigen of thuis, en als zodanig wordt geleverd met tal van functies. Terwijl de meer compacte handheld apparaten zijn ontworpen voor het buitenleven, wandelen en noodpakketten, dit apparaat is beter geschikt voor hobbyisten geïnteresseerd in gaan zitten en gewoon zien waar hun radiosignaal kunnen gaan.

Hoewel deze ham radio is ontworpen als amateur radio-apparatuur, de informatie die op dit apparaat functies maken het een ideaal apparaat, zelfs voor de openbare dienst en commercieel gebruik. Het kan zenden op 136-174 en 400-490 MHz frequenties en ontvangt op 108-180, 200-260 en 350-490 MHz frequenties. Deze geven je toegang tot VHF en UHF-banden in aanvulling op de publieke omroep voor het ontvangen van een openbare dienst aankondigingen.

Dit is geen draagbare radio, bestaande uit een groter geheel dat in een voertuig extra draagbaarheid kan worden geïnstalleerd. De microfoon is voorzien van een verlicht toetsenpaneel en een schakelbare ingebouwde luidspreker, naast de luidspreker in het lichaam. De achtergrondverlichting kleuring kan worden ingesteld op een van drie kleuren en de weergave op het lichaam kan worden ingesteld op een koele blauw voor extra esthetiek.

Deze amateur radio wordt geleverd met de nieuwste in de programmering software van AnyTone. Het maakt het toevoegen van uw meest gebruikte kanalen een probleem van het verleden. In plaats van elk kanaal programmeren afzonderlijk op het apparaat door de kleine numerieke toetsenblok op de microfoon of het lichaam zelf, kunt u spreadsheets kanalen uploaden naar de software met uw radio aangesloten op de computer. Vervolgens kopieert over die informatie en u kunt beginnen flipping via de kanalen en het praten met andere operatoren of het luisteren naar uw favoriete frequenties.

De AnyTone AT-5888UV is een populaire keuze voor veel ham radio-gebruikers vanwege zijn compacte formaat voor elk voertuig. Naast de uiteenlopende frequenties voor zowel transmissie als ontvangst, de verlichting op het apparaat is ook klantgericht. In combinatie met het gebruik van een metgezel softwaretoepassing kunt u gemakkelijker te beheren en kanalen toe te voegen aan uw apparaat en het verhogen van uw communicatie mogelijkheden.