guitar pedalen – G2.1Nu

De Zoom GN2.1Nu is klein en lief. U kunt verwachten dat een aantal beperkingen als gevolg van de grootte – twee voetschakelaars niet toelaten ingewikkelde effect veranderingen in een live performance. Toch is deze gitaar effect pedaal wordt geleverd met slimme software, grote gemeenschap steun en tal van effecten. Met 30 amp simulators, een drummachine en een geweldige klank bibliotheek (waaronder een aantal van meester gitarist Steve Vai), dit hardnekkige vak is veel groter dan de 6 pond zou kunnen suggereren.

Overzicht

De Zoom G2.1Nu is niet ideaal als een hub voor al uw andere accessoires – het beste werkt als een reis-en kleinbedrijf alternatief voor die accessoires. Het kleine formaat is echt heel indrukwekkend als je de vele effecten en mogelijkheden van het pakket te overwegen. Het is beperkter dan de toonaangevende producten, maar het packs meer bespringen voor de ounce dan enige andere pedaal we beoordeeld. We praten vervorming, flanger, wah, tremolo – de lijst gaat maar door. Met een beetje geduld, kunt u gelden tot negen van deze effecten tegelijk. Natuurlijk, er zijn nog steeds de 30 amp sims te denken. Een of andere manier, vonden ze nog steeds de ruimte voor een grote, illustratief LCD-scherm om u te helpen de functies te navigeren.

Als u momenteel vliegt solo, kunt u de geïntegreerde drum machine waarderen. Het beschikt over meer dan 40 ritme instellingen die populaire muzikale ritmes, zoals blues, jazz, pop of rock na te bootsen. U kunt het tempo met een snelle draai aan de knop aan te passen. Het is niet precies professionele kwaliteit percussie, maar het kan de perfecte ding op het ritme van een ziel-lifting jamsessie te stellen, en het is geweldig om te oefenen.

Het voetpedaal is niet zo complex of flexibel als die van andere multi-effect eenheden, maar het is aanzienlijk eenvoudiger te gebruiken – het toewijzen van de pedaal wah, volume, drive, mod, delay of reverb is helemaal niet moeilijk. Er is zelfs een licht op het apparaat om te laten zien welke je mee werkt.

Het voornaamste nadeel is het beperkte aantal inputs en outputs en voetschakelaars. Naast de gitaar jacks is er een USB aansluiting voor uitgebreide functionaliteit op een computer. We hou echt van de meegeleverde software, bewerken en delen. Het staat u toe te passen en te distribueren van uw eigen aangepaste flarden met andere gebruikers. In ruil daarvoor krijgt u toegang tot de rijkdom van inspirerende klanken gemaakt en gedeeld door anderen te krijgen.

Omdat het expressiepedaal beslaat een groot deel van het dek ruimte, is er maar genoeg ruimte voor twee voetschakelaars. Dat houdt geen rekening met eventuele voetenwerk als je speelt (sommige concurrenten bieden maar liefst 10 voetpedalen die tonen kunnen activeren als je speelt), maar het maakt niet uit, tenzij u van plan bent voor een lange reeks van complexe veranderingen tijdens uw spel .

Kies deze gitaar effectpedaal als u op zoek bent naar veel functies of kleine omvang. Het werkt beter om te experimenteren dan voor live performance vanwege het beperkte aantal schakelaars, maar de meeste nummers niet meer dan de twee die beschikbaar zijn vereisen. U zult onder de indruk van de toon selectie, het grote LCD-scherm, de extra functies, zoals de drum machine, en vooral, de grote draagbaarheid. De Zoom G2.1Nu heeft alle kracht van een top-tier multi-effectpedaal, zonder de extra grootte en gewicht.