grafische rekenmachine – FX-9750GII

Een nauwe neef van de eerder beoordeeld FX-9860GII is de Casio FX-9750GII grafische rekenmachine, komen net achter haar antecessor in onze line-up. Het is een makkelijk te gebruiken, duurzaam rekenmachine met een ver-van-optimale feature set. Het is een van de kleinste opslagcapaciteit en RAM tellingen van een rekenmachine we beoordeeld. Het ondersteunt een vergelijkbare hoeveelheid standaard klassen en het bevat ook een gezonde kader van de steun van Casio, maar deze extra’s zijn niet in staat goed te maken voor de ontbrekende feature set.

Overzicht

scherm Dit model is identiek aan die van de 9860GII: iets kleiner dan de meeste rekenmachines onze opstelling. De opslagruimte aangeboden door deze calculator neer op een zielige 26KB, de op één na laagste in onze line-up. Deze beperkende ruimte zorgt voor bijna geen extra toepassingen of programmeren. De hoeveelheid RAM is ook slechts 26KB, maar gezien de hoeveelheid gegevens die de rekenmachine verwerking, mag dit niet te veel van een bron van zorg.

Deze grafische rekenmachine is vergelijkbaar in ontwerp aan de nauw verwante varianten en is net zo duurzaam. Het is compatibel met een fatsoenlijk aantal klassen, hoewel het niet kan omgaan met een aantal calculus-specifieke behoeften. Het zal voldoen aan uw behoeften van de fundamentele wiskunde klassen, maar het zal niet zo lang in de hogere wiskunde klassen als sommige van onze hogere gerangschikt producten.

Dit model is compatibel met alle belangrijke college entree en credit examens, zoals de SAT, ACT en AP-tests. Met dit in het achterhoofd, is het ook waarschijnlijk dat de meeste van de high-school en college klassen het gebruik ervan op hun cursusmateriaal zal toestaan.

De knop layout van de Casio FX-9750GII is vergelijkbaar met het ontwerp van andere, vergelijkbare rekenmachines. Dezelfde groen-bruin en oranje button lay-out van het 9860GII wordt gebruikt, wat leidt tot dezelfde leesbaarheid problemen. Wij zouden graag zien dat Casio diversifiëren hun modellen een beetje en maak een onderscheid tussen deze twee versies.

Aan de positieve kant, deze calculator is zeer makkelijk te gebruiken. Het gebrek aan overbodige functies maakt het een van de eenvoudigste apparaten rond. De knop lay-out zelf is eenvoudig en intuïtief, ook al is het moeilijk uit te maken van de inscripties op keer.

De standaard garantie is inbegrepen bij de aanschaf van het apparaat, het verzekeren van uw rekenmachine tegen fabrikant fouten en materiaalfouten. Casio zorgt ook voor extra technische ondersteuning via de telefoon contact nummers en een e-mailadres beschikbaar op hun website.

De optie zeldzame en behulpzaam “Live Chat” is niet beschikbaar via Casio, maar ze bieden wel een bruikbare Repair Location search tool.

De Casio FX-9750GII mag niet zo krachtig en algemeen aanvaard als een aantal van onze hoger gerangschikt producten zijn, maar het is nog steeds een respectabele grafische rekenmachine. Het gebruiksgemak maakt het een zeer gebruiksvriendelijke optie, vooral voor iemand met weinig of geen ervaring met een hoog kaliber rekenmachine. Voor een rekenmachine met een meer robuuste feature set, de mogelijkheid om uw eigen toepassingen te programmeren en een brede acceptatie in de wiskunde gemeenschap, neem een ​​kijkje bij enkele van onze topproducten.