gps tracker – Trax 2017

De Trax is een kleine, stoere GPS tracker die werkt in meer dan 30 landen. Het maakt gebruik van drie satellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) om zeer nauwkeurige metingen te produceren. Dit apparaat doet real-time GPS-tracking, wat betekent dat je de iPhone app of Android app kan gebruiken om zijn locatie op een kaart.

Overzicht

Een van de beste en meest unieke kenmerken van deze tracker is de motion-geactiveerde updateschema. Wanneer het apparaat niet in beweging is, is het niet levensduur van de batterij te verspillen volgen zelf. Echter, hoe sneller de inrichting beweegt, hoe meer het werkt de locatie, tot meerdere malen per minuut. Dit leidt tot een zeer nauwkeurig volgen verbeteren.

Het eerste wat we merkten bij het testen van de Trax is de omvang ervan. Het is gemakkelijk de kleinste GPS tracker beoordeeld we, met een gewicht van een minuscuul 1,5 ounces. Het heeft geen merkbare markeringen dat het identificeren als een GPS-tracker, dus het is vrij onopvallend. Het wordt geleverd met een clip voor bevestiging aan kleding, een andere clip om het te hechten aan een halsband voor het geval u wilt uw huisdier te houden, en een lanyard die u kunt gebruiken om het te hechten aan bijna alles.

Het apparaat is minimalistisch in elk opzicht. Het beschikt niet over een paniekknop, noch heeft het telefoon mogelijkheden. Door zijn kleine formaat, de levensduur van de batterij is heel slecht in vergelijking met andere GPS-trackers. Het duurde slechts 30.75 uur in onze levensduur van de batterij testen, dus je moet aan te sluiten in elke nacht.

Het heeft de beste zones kenmerk van een GPS tracker die we hebben getest. De meeste GPS-trackers kunt u zones of geofences behulp van een standaard rechthoekige of ronde tekenprogramma te maken. Als de tracker verlaat of deze zone, wordt u gewaarschuwd. De Trax, echter, kunt u de zones daadwerkelijk te tekenen uit de vrije hand met behulp van de smartphone app. Dit betekent dat u de zones kunnen vormgeven precies hoe je wilt.

Een uniek kenmerk van deze GPS-tracking device heet Augmented Reality. Dit is een functie in de app die automatisch schakelt de camera van uw telefoon. Dan moet je draaien in een cirkel totdat u een logo op het camerascherm dat de richting waar de tracker is vertegenwoordigt. Het logo vertelt je ook hoe ver de Trax is. Dit is vooral handig als je niet kaartlezen.

De Trax heeft een van de meest gepolijste app interfaces die we hebben gezien. Het is uiterst eenvoudig te zones trekken, bekijk de geschiedenis en beheren van meerdere Trax apparaten. Het laadt via een mini-USB-poort die alomtegenwoordig is, zodat u gemakkelijk kunt vinden vervanger laders voor het. Het heeft naar schatting twee tot vier dagen van de levensduur van de batterij per lading, dat is een van de beste levensduur van de batterij schattingen tussen trackers we beoordeeld.

Bij de prijs van de fabrikant punt, de Trax is aanzienlijk duurder dan de andere GPS-trackers voor de kinderen we beoordeeld. Het is echter de enige tracker met twee jaar prepaid service. Je hoeft niet naar een maandelijkse vergoeding te betalen, tenzij u de tracker te houden voor meer dan twee jaar. Het hoeft ook niet over een contract of een vroege-termination fee, dus zodra je de Trax koopt, je bent niet opgesloten in een verbintenis. Het resultaat is een van de meest rendabele trackers die je kunt kopen.

WTS, het bedrijf dat Trax maakt, is gevestigd in Zweden en heeft geen on-demand telefonische ondersteuning voor klanten Verenigde Staten. Wel, bieden een telefoon callback service en e-mail ondersteuning. De Trax wordt geleverd met een garantie van een jaar.

De Trax heeft een slechte levensduur van de batterij en geen paniek-knop of spraak-naar-spraak-functie. Echter, de slimme app en kleine formaat nog steeds maken het een goede keuze voor het bijhouden van uw huisdieren of kinderen.