gps tracker – Trackimo 2017

De Trackimo is een GPS tracker met sterke functionaliteit en een betaalbare cost of ownership. Het maakt gebruik van een motion-geactiveerde volgen van schema om de levensduur van de batterij te verlengen. Voor zijn slimme ontwerp en een uitstekende prijs, Trackimo is onze Top Tien Reviews Bronze Award winnaar.

Kenmerken

Deze tracking-apparaat maakt gebruik van GPS-satellieten om zijn positie te brengen, en vervolgens wordt deze informatie naar de server met behulp van AT & T’s draadloze netwerk. U kunt deze locatie-informatie met behulp van de Apple app of de Android-app.

U kunt de Trackimo ingesteld op uw locatie op te nemen met tussenpozen variërend van één minuut tot 120 minuten, maar het is niet alleen registreert op basis van die tijd. Als het apparaat detecteert dat beweging is gestopt, de sluimerstand om de batterij te sparen, weer wakker wanneer het wordt verplaatst. Wanneer we de Trackimo getest, deze slaap functie werkte perfect. U kunt ook handmatig pingelen, zodat u altijd een up-to-date locatie.

U kunt de geschiedenis controleren van het apparaat om te zien waar het is geweest. De app stores 48 dagen van de bewegingen, dus je hebt een groot raam van de tijd om de app te controleren. U kunt zones of geofences in de app die je waarschuwen wanneer de Trackimo binnenkomt of verlaat die zone in te stellen.

Een bijzonder handige functie heeft een paniekknop. Wanneer uw kind of degene die je bijhoudt persen hield en houdt de knop gedurende vier seconden, stuurt waarschuwingen met locatie-informatie naar de telefoonnummers of e-mailadressen die u aanwijst. Dit maakt de Trackimo een uitstekende GPS-tracker voor kinderen, omdat ze je kunnen waarschuwen als ze zich bedreigd voelen.

De tracker heeft zowel een Android en een Apple-app. U kunt ook inloggen op een beveiligde webpagina en volgen het apparaat vanuit een webbrowser.

Interface

De app is een van de beste van alle GPS tracker. Het is uiterst eenvoudig om zones te creëren, controleren geschiedenis en zoek de locatie van het apparaat. Zelfs mensen die niet geweldig met smartphone-toepassingen zullen geen probleem met behulp van dit apparaat.

Het is ook eenvoudig te activeren. Sommige bedrijven eisen dat u om te gaan door middel van een mobiele telefoon service provider, die een vermoeiende proces kan zijn. Trackimo zorgt voor de activering rechtstreeks, en we vonden het een zorgeloos ervaring.

De Trackimo is een zwarte, rechthoekige doos 2,7 inch breed en 1,7 inch groot. Hij weegt slechts 1,7 ounces, waardoor het een van de kleinste GPS-trackers op de markt. Het wordt geleverd met een waterdichte behuizing, evenals een lanyard en een oplaadkabel.

Misschien is het grootste nadeel van deze inrichting is dat het voelt niet zo stevig als andere beste GPS trackers op de markt. Het opladen van de haven mist een cover, en als er water in, zal het apparaat defect raken. Het heeft ook een veerbelaste riemclip aan de achterkant die gevoelig afbreken zijn. Er zijn geen redenen om te denken dat de Trackimo een lange tijd niet zal duren, maar het lijkt een beetje meer kwetsbaar dan onze top twee GPS-trackers.

Trackimo heeft een uitzonderlijke levensduur van de batterij voor zijn kleine formaat. In onze levensduur van de batterij test, deze tracker duurde 51 uur. Dit is aanzienlijk langer dan de meeste trackers testten we dat een op dezelfde manier hebben

Dit apparaat is de beste waarde op de GPS tracker markt. Het kost iets minder dan $ 200, en het is gratis te gebruiken voor het eerste jaar en slechts $ 5 per maand daarna. Deze inrichting overtreft verscheidene GPS trackers die twee tot drie keer zo veel kosten te gebruiken. Slechts één ander apparaat dat we beoordeeld biedt een no-tariefstructuur, en de $ 5 kosten voor het tweede jaar verder is aanzienlijk lager dan de vergoedingen die door de concurrentie.

Ontwerp

Een van de beste eigenschappen is de mogelijkheid om internationaal worden gebruikt zonder extra kosten. Het is een van slechts twee apparaten die we beoordeeld dat u gratis internationaal gebruik te geven.

Trackimo geen telefonische ondersteuning bieden. We gemaild haar support team en een antwoord ontvangen in twee werkdagen. Het biedt een jaar garantie op het apparaat. Het heeft een FAQ sectie op haar website. We vonden de antwoorden op een aantal van onze eerste vragen in de sectie Veelgestelde vragen.

maandelijkse prijzen

De Trackimo is een goed ontworpen GPS-tracking device met een uitstekende app en enkele zwakke punten. Dit is een van de beste GPS-trackers op de markt, en de lage prijs maakt het alleen maar beter.

Help en ondersteuning

Overzicht