gps – Tomtom Go 500 2017

De TomTom Go 500 is een auto GPS met premium-functionaliteit en een goed ontworpen interface. Het is geladen met functies, waaronder gratis verkeersinformatie en kaarten van Noord-Amerika. Het is een van de beste navigatie-GPS-eenheden op de markt en verdient onze Top Tien beoordelingen Silver Award.

Kenmerken

De Go 500 wordt geleverd met kaarten met meer dan 7 miljoen points of interest. Het heeft levenslange kaartupdates, wat betekent dat u altijd informatie van het apparaat up-to-date door aan te sluiten op uw computer.

Net als andere premium navigatiesysteem GPS-eenheden die we beoordeeld, de TomTom Go 500 heeft kaarten van de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Als u van plan bent om te reizen naar een ander land, dan kunt u extra kaarten op de website van TomTom’s aan te schaffen.

Het heeft ook levensduur verkeer. TomTom Verkeersinfo werkt door het aansluiten van uw smartphone op het apparaat via Bluetooth, en vervolgens met behulp van de gegevensverbinding van uw smartphone om te rapporteren over de verkeerssituatie. TomTom schat dat als je gebruik maken van de verkeersdienst een uur per dag, zul je 7MB aan data per maand, dat is een extreem laag bedrag te gebruiken. Als het verkeer op uw aanstaande route is slecht, de Go 500 stelt een alternatieve route.

beste eigenschap van dit apparaat is de voice-activated navigatie. Je spreekt de stem prompt, (de standaard stem prompt is “hey, TomTom”) en vervolgens vertellen het adres dat u wilt navigeren. Dit is een zeer handige functie voor veilig en ongestoord rijden.

De Go 500 heeft een capacitief touchscreen, dezelfde soort touchscreen smartphones, dus het lijkt duidelijk sneller dan de resistieve aanraakschermen in goedkopere navigatie GPS.

Navigatie

Omdat dit toestel heeft Bluetooth, kan het zijn microfoon en luidspreker gebruiken om te verdubbelen als een Bluetooth-luidspreker. Met veel staten instelling wetten verplicht het gebruik van een hands-free apparaat voor telefoongesprekken, kan de Go 500 bespaart u de kosten van het hebben van een derde partij luidspreker te kopen voor uw auto.

De 7 miljoen POI’s on the Go 500 zijn onder andere restaurants, tankstations, warenhuizen en andere openbare plaatsen. U kunt het geheugen uit te breiden met behulp van een SD-kaart, en vervolgens de aankoop van kaarten van andere landen als u van plan om te reizen buiten Noord-Amerika.

Deze GPS heeft rijstrookaanwijzingen, wat betekent dat het leidt u om in de juiste rijstrook als het geven van u een routebeschrijving. U kunt ook waypoints creëren, en hebben de Go 500 geven u de meest efficiënte route door elk waypoint naar uw bestemming.

Het heeft ook 3D-kaarten. Deze laten een representatie van de hoogte van gebouwen en bezienswaardigheden om je heen. Dit maakt het makkelijker om uw positie op de navigatiekaart te visualiseren, vooral in een stad.

Net als andere auto GPS-eenheden, als je een verkeerde afslag nemen, de Go 500 neemt een moment om te herberekenen en dan reroutes jou. U kunt ook de snelheidslimiet van de weg waarop u rijdt, evenals uw huidige snelheid. Dit kan u helpen een onnodige ticket vermijden als je niet een maximumsnelheid teken geplaatst in een tijdje hebben gezien.

De Go 50 0 is minder dan een inch diep en heeft een 5-inch scherm. Als u de stekker, het duurt ongeveer twee uur per lading.

Ontwerp

Het scherm heeft een resolutie van 480 x 272 pixels, dat is ongeveer gemiddeld voor een navigatie-GPS. Hoewel je niet zou willen om video’s te bekijken op een scherm met deze resolutie, voor het navigeren u een hogere resolutie dan dit niet nodig.

Je kunt alleen de Go 500 in landscape-modus, in tegenstelling tot sommige andere auto GPS-toestellen, die u kunt bekijken op verschillende oriëntaties. Het krijgt stroom van de sigarettenaansteker van uw auto, en het snoer op de zuignap mount. U kunt knijpen om te zoomen, net als op het scherm van uw smartphone.

Help en ondersteuning

Onze interacties met de steun vertegenwoordigers van TomTom’s waren positief. De telefoon vertegenwoordiger we spraken was vriendelijk en deskundig. TomTom biedt een jaar garantie op de Go 500.

De TomTom Go 500 heeft spraakherkenning en levenslange kaartupdates, en het wordt geleverd met kaarten van Noord-Amerika. Het heeft ook een uitstekende levensduur van het verkeer, maar je zult moeten om het te koppelen met uw smartphone voor het verkeer updates te werken. Echter, als je een gewone smartphone-gebruiker bent, zal dit niet te veel van een ongemak. Dit is zeker een van de beste auto GPS-eenheden we beoordeeld.

Overzicht