gps – Garmin Oregon 450t

De Garmin Oregon 450t, een van de beste in de wereld, is een van de vier verschillende modellen aangeboden in de Oregon lineup voor recreatieve GPS-systemen. Naar onze mening is de 450t is de meest goed afgerond van de serie, met zijn pre-loaded Amerikaanse of Europese topografische kaarten, 3D-kaartweergave, en zelfs kaarten voor veel van de meren en kusten. Dit geweldige kleine apparaat is perfect voor elk type van outdoor activiteit die u maar kunt bedenken, van autorijden of geocaching te fietsen en zelfs varen. De Garmin Oregon 450t GPS-systemen doet het allemaal en is duurzaam genoeg om eventuele schokken, stof, vuil, vocht en water te behandelen en blijven gaan sterk. De meegeleverde elektronisch kompas en hoogtemeter bieden extra hulp bij het vinden van uw weg rond en er is echt geen plek waar je niet in staat zijn om te bezoeken tijdens het gebruik van deze unieke en geweldige geocaching GPS gadget.

Kenmerken

Een van de coolste functies die de Garmin Oregon 450t aan de grote tijd wandelaar of klimmer die er zijn bieden heeft is de mogelijkheid om het achterland te verkennen in 3D. Niet zeker hoe lang die heuvel je over te klimmen bent of hoe steil het is? Met van het GPS-systeem 3D-weergave heb je een veel beter perspectief van wat je krijgt jezelf in te hebben en in staat zijn om vooruit te bereiden op de weg. De kaart detail omvat nationale, provinciale en lokale parken en bossen, samen met paden, rivieren, meren, en andere belangrijke bezienswaardigheden die u wenst te stoppen en te zien langs de weg. Het zien van de wereld zoals het was bedoeld om gezien te worden is wat Garmin is alles over en de Garmin Oregon 450t is een prachtige handheld GPS voor het leveren van dat.

De 450t heeft alle andere functies die je zou verwachten van GPS-systemen, zoals trip computers, routes en kaarten. Het kan 200 routes, 1000 waypoints en 200 opgeslagen tracks met 10,000 punten op te slaan. Het beschikt ook over een ingebouwde picture viewer, zodat u kunt laden en deel uw favoriete digitale foto’s. Het zou leuk om een ​​camera daadwerkelijk in het apparaat ingebouwd te hebben, maar je moet gaan naar de volgende prijs omhoog te krijgen die van Garmin.

Het idee van de overdracht van gegevens van het ene handheld GPS apparaat naar het andere is al geruime tijd. Maar het idee van de overdracht routes, punten en andere gegevens van een handheld GPS systeem een ​​enigszins nieuw. De Garmin Oregon 450t kunt u alle overdracht van deze gegevens via de ingebouwde Bluetooth naar een andere Oregon, Colorado en Dakota handheld GPS. Het delen van de avonturen die je hebt op anderen geweest maakt het idee van uit te gaan en het vinden van nieuwe en interessante plaatsen die veel spannender.

De Garmin Oregon GPS-systemen behoren tot de eersten die de whereigo toepassing voorgeladen op het hebben. Whereigo is vergelijkbaar met geocaching alleen het neemt je mee naar verschillende locaties in een spel. Dus u hoofd af op een avontuur met verschillende doelstellingen te bereiken op elke plek.

De Garmin Oregon 450t GPS-systemen maken het vinden van je weg over elk terrein snel en eenvoudig met een ingebouwd kompas. Er is ook een barometrische hoogtemeter die in staat is om het verschil in luchtdruk te vertellen, zodat het opsporen van uw hoogte is net zo eenvoudig als een pictogram op het scherm aan te raken en je bent klaar.

Ontwerp

Zoals gezegd, de Garmin Oregon 450t wordt geleverd met een grote selectie van de staat park kaarten en nationaal bos kaarten, die paden, NP’s en andere informatie bevatten. Echter, als je erachter dat wanneer je van plan bent om te gaan is niet vooraf geïnstalleerd op uw GPS kunt u de stekker in een van de vele voorgeladen microSD-kaarten met extra kaarten. Er zijn nog kaarten die worden geleverd met kaarten voor meren, kustlijnen, en andere locaties niet typisch gevonden in de volgende handheld GPS-systemen.

Deze GPS-systemen zijn ontworpen om te worden robuust – waterdicht tot een meter water. Het ontwerp is voorzien van een touch screen design. Of u het touch screen of niet, is een kwestie van persoonlijke voorkeur, maar voor degenen die gebruikt worden om iPhones, zal het touchscreen voelt net als thuis.

Garmin Oregon 450t GPS systemen bieden een zeer respectabele 16 uur levensduur van de batterij en een van de hoogste resolutie schermen die we bekeken. Meten onder 5 inches lang, maar ook een van de meest compacte uitrustingen die overwogen. Dit kan een grote bonus voor een backpacker die moet elke laatste vierkante inch van een reeds zwaar pak rechtvaardigen.

Garmin hulp opties zijn geweldig. Hun website is goed georganiseerd en behulpzaam. Antwoorden over de GPS-systemen zijn gemakkelijk te vinden online en klantenservice experts zijn beschikbaar via de telefoon tijdens de normale kantooruren.

De mogelijkheden zijn echt eindeloos als u kiest voor de Garmin Oregon 450t GPS-systeem. Of u wilt de Rocky Mountains te verkennen, varen de open zee, rijden de duizenden fietsroutes of zoek de verborgen schatten van mensen die voordat je kwam. De Garmin Oregon 450t maakt dit allemaal mogelijk en meer met de duurzame, waterdichte handheld ontworpen voor actieve ontdekkers.

Dimensies

Help en ondersteuning

Overzicht