gps – Garmin GPSMAP 60CSx

De GPSMAP 60CSx, een van de beste in de wereld, wordt vaak vergeleken met onze top pick onder GPS-systemen. De GPSMAP 60CSx is een uitstekend product en is uitermate geschikt om geocachers, wandelaars, bergbeklimmers en andere liefhebbers van het buitenleven.

Kenmerken

De GPSMAP 60CSx vertegenwoordigt het beste van het beste uit een prachtige serie van handheld GPS-systemen van Garmin afgestemd op de avontuurlijke gebruiker. De robuuste buitenkant beschermt een lange lijst van ingewikkelde en indrukwekkende werking. Exhibit A zou de hooggevoelige GPS-ontvanger die uw locatie, ongeacht de boom dekking zal lokaliseren zijn. Verwacht uitstekende ontvangst en waarden die liggen binnen 10 meter of minder van de exacte locatie. Als u gebruik maakt van deze handheld GPS-apparaat in Noord-Amerika kun je verwachten dat dit aantal nog beter – 3-5 meter of minder – dankzij WAAS mogelijkheden deze handheld GPS-apparaat. De Wide Area Augmentation System werd ontwikkeld door de Federal Aviation Administration en het Department of Transportation om te helpen bij de vlucht benaderingen. Dit netwerk van referentiestations kan corrigeren GPS-systemen lezingen. Continenten over de hele wereld werken aan soortgelijke systemen die uiteindelijk moet zorgen WAAS-achtige nauwkeurigheid van GPS-systemen in andere gebieden.

Deze handheld GPS zal u helpen in de bossen en op weg naar het bos met een ingebouwde basiskaart notering snelwegen, afritten en turn-by-turn aanwijzingen. Een opgenomen barometrische hoogtemeter zal nauwkeurige hoogtegegevens bieden en een elektronisch kompas zal uw koers en richting aan te geven, zelfs wanneer u niet in beweging.

De GPSMAP 60CSx overname is een zeer respectabele 38 seconden van een koude start en de warme start is een ronduit indrukwekkende één seconde.

Het is een klein punt, maar we denken dat je een kick van de meegeleverde games met de 60CSx krijgen. Je krijgt Memory Race, Virtua Maze, GekoSmak, Nibbons, Gekoids en Beast Hunt. Deze spellen kunnen helpen verscherp je GPS vaardigheden en zorgen voor een leuke afleiding voor alle leeftijden.

Geheugen voor dit apparaat is in principe onbeperkt. Er is geen ingebouwde GPSMAP 60CSx geheugen, maar het is compatibel met micro SD-kaarten en een 64 MB kaart is inbegrepen wanneer u dit apparaat aan te schaffen.

Ontwerp

Andere opmerkelijke GPSMAP 60CSx kenmerken zijn turn-by-turn aanwijzingen op de weg, jacht en visserij kalenders, zon en maan informatie, en het gebied berekening.

Deze handheld GPS zal groot zijn voor de meeste outdoor avonturen zijn en er zijn een aantal geocacher-functies die vooral zal opvallen. Bijvoorbeeld dit apparaat is compatibel met Chirp, een draadloze baken dat in veel caches wordt geplaatst door de cache eigenaars. Bij compatibele GPS-systemen te krijgen in de buurt van een cache met een Chirp unit binnen het zal hen te laten weten dat ze dicht in de buurt. De Chirp unit zal ook handheld GPS-systemen informatie over de cache te sturen. Het kan ook informatie te sturen over de volgende cache als je op een multi-cache avontuur. Een eenvoudige “Chirp apparaat gedetecteerd” verschijnt op compatibele GPS-systemen en een overdracht van gegevens beginnen. Als het klaar is, kan de geocacher kiezen om de Chirp informatie of niet bekijken.

De GPSMAP 60CSx is ook geschikt voor de hobby door toe te staan ​​voor papierloos geocaching. Dit betekent dat deelnemers kunnen locaties direct naar handheld GPS-systemen te sturen zonder dat u af te drukken informatie over de site van het internet. Garmin maakt een site genaamd opencaching.com die ook een hit met geocaching GPS-systemen zullen de gebruikers. Daar kunnen ze hun zoektocht te beginnen voor nabijgelegen caches, stuur ze naar hun handheld GPS-systemen en laat commentaar en advies voor anderen in de hobby.

Een van de weinige functies die we voelen kan worden verbeterd is de prijs. Dit is geprijsd een stuk hoger dan veel van de andere GPS-systemen in onze line-up, en de mogelijkheden ervan niet helemaal te rechtvaardigen dat prijsverschil, maar het is een geweldige handheld GPS.

Deze handheld GPS ziet er niet alleen ruige het eigenlijk is vrij robuust. Het stoere uiterlijk is meer informatie over de functie dan de vorm, maar het ziet er scherp, ook. De behuizing is waterdicht en hielp deze handheld GPS-apparaat te verdienen een rating van IPX-7, wat betekent dat het kan gemakkelijk een druppel in een bergbeek of een orgaan van het water, dat is minder dan een meter diep te overleven.

Er zijn geen touchscreen-mogelijkheden met deze handheld GPS, maar we zijn niet van mening dat een zwakte, gewoon een kwestie van voorkeur. De meeste GPS-systemen liefhebbers worden gebruikt om de knoppen toch.

Dimensies

Moderne handheld GPS-systemen hebben indrukwekkende levensduur van de batterij en de GPSMAP 60CSx is geen uitzondering. Verwacht een volledige 18 uur onafgebroken outdoor avonturen met dit apparaat. En het wordt gevoed door twee AA-batterijen, zodat het houden van het opgeladen is vrij eenvoudig. Vergeet niet om in te pakken langs een paar extra batterijen en komt alles goed.

Op 7,5 ounces dit toestel valt zo ongeveer in het midden van het peloton in vergelijking met andere handheld GPS-systemen in onze line-up en op 6,1 inch is lang bijna de langste apparaat dat we overwogen. We denken dat het zal de moeite waard maar zijn de ruimte in je rugzak.

Help en ondersteuning

Garmin heeft een pagina met veelgestelde vragen, dat is echt heel indrukwekkend. filters voor de markt, productgroep en de specifieke product met behulp van het systeem was in staat om een ​​goede baan van het vinden van onze vragen en het verstrekken van de juiste antwoorden te doen.

Garmin biedt een garantie van een jaar. De fabrikant zal vervangen of dit toestel te repareren als het eventuele problemen binnen het eerste jaar, die niet werden veroorzaakt door fouten van de operator.

GPSMAP 60CSx is het product te krijgen als je de beste wilt en zijn bang voor onze top-ranked product, dat een goed gedocumenteerde reputatie voor een steile leercurve heeft. Zoals gezegd, GPSMAP 60CSx is ook een beetje hoger op de prijslijst. Maar de reputatie van deze handheld GPS-apparaat omvat ook geweldig cijfers voor robuustheid, nauwkeurigheid en opslagcapaciteit. We denken dat het zal een grote eenheid voor een outdoor avontuur. De geocaching menigte zullen vooral genieten dankzij de papierloze mogelijkheden en Chirp compatibiliteit.

Overzicht