golf gps – Approach 2017

De Garmin Approach G3 is voorzien van een 2,6-inch anti-glare touchscreen. Het is een palm-sized apparaat dat volledige functionaliteit biedt, met een compact en slank ontwerp. De G3 is het ideale apparaat voor spelers die de voorkeur geven aan de cursus te lopen. De aanpak is voorzien van een robuuste buitenkant die u toelaat om het spel te spelen zonder zorgen over beschadiging van uw golf GPS-apparaat.

De Approach G3 helpt om het giswerk voor u, de speler te elimineren. De Approach toont uw locatie op een gedetailleerde, volledig voorgeladen set natuurlijk kaarten in Noord-Amerika en Latijns-Amerika. De G3 is voorzien van een zeer gevoelige GPS-ontvanger die uw positie lokaliseert. Je positie updates als je beweegt, zodat u altijd weet dat uw exacte yardage. Het apparaat voldoet aan de USGA regels, zodat het toernooi-ready, en er zijn geen abonnementen of setup kosten voor deze GPS-apparaat.

De aanpak omvat een functie genaamd Tree Line Dekking, die u kan helpen een cursus die wordt belemmerd door bomen te navigeren. Deze functie helpt u zien waar bomen lijn uw fairway, zodat u uw opname aan te passen. Raak je Doel is een handige functie waarmee u om afstanden voor uw volgende shot on the fly te meten. U kunt elk punt ingaan op de anti-glare scherm, en de Approach G3 toont u de precieze afstand tot die plek – fairway, gevaar, landingsgebied, of de front, middle en back van de green. Het apparaat kunt u ook inzoomen op de pin met Green View, voor een nauwkeurige yardage.

Daarnaast is de Garmin Approach G3 is voorzien van een digitale scorecard, zodat u uw vooruitgang te volgen en lees en bekijk de scores op uw computer na uw rondje. Garmin ook periodiek updates van bestaande cursus kaarten en voegt ook nieuwe cursussen.

De Garmin Approach G3 is een goed uitgeruste golf GPS-apparaat. De prijs is heel redelijk gezien het grote touchscreen. Soortgelijke inrichtingen kosten vaak veel meer dan de G3.