gitaar les software – Jamorama, 2017

Jamorama biedt online lessen die een breed scala aan vaardigheden te dekken voor beginnende tot gevorderde spelers. Het leert elke les door middel van video-instructies, zodat u kunt pauzeren of terugspoelen om volledig te beheersen elke vaardigheid. Helaas is dit gitaarles dienst niet over de praktijk tools die we zoeken, zoals een geanimeerde fretboard en muziek tracking. Jamorama geeft je nieuwe lessen elke maand, maar het mist de interactiviteit geven we de voorkeur aan online gitaarlessen.

Overzicht

Dit programma heeft een indrukwekkende reeks lessen. Beginners kunnen leren hoe ze string en afstemmen op een gitaar, lees tablaturen en de overgang naar verschillende akkoorden. Gevorderde gitaristen kunnen de oefeningen die vingervlugheid te verbeteren. Deze gitaar leren dienst omvat meer dan 200 lessen, en het belooft 20 tot 30 nieuwe lessen toe te voegen elke maand, zodat u kunt altijd rekenen op nieuwe content.

Wanneer u klaar bent om te oefenen bent, Jamorama biedt een overzicht van de wekelijkse werkbladen via afdrukbare PDF-bestanden. Deze werkbladen komen overeen met specifieke lessen en richten op alleen die vaardigheden. Echter, deze gitaar dienst ontbreekt interactiviteit. Het hoeft niet een geanimeerde fretboard of muziek tracking, en het biedt geen interactieve feedback.

Op dit punt, Jamorama je niet leren hoe je liedjes af te spelen, maar het heeft wel een aantal uitstekende bonusprogramma’s en gereedschappen. De GuitEarIt is een multiple-choice luisteren spel met verschillende moeilijkheidsgraden. Jayde Musica leert u hoe om muziek te lezen. Chord Kit helpt u akkoorden onthouden. Ten slotte is de “How to Tune Uw Guitar” eBook geeft u een aantal handige tips voor het wijzigen en onderhouden van gitaarsnaren. U kunt ook een gitaar-tuner en metronoom downloaden.

Deze gitaar leren service is eenvoudig te gebruiken en te navigeren. In het geval dat je in de problemen, het heeft een gedetailleerde FAQ sectie. Als u persoonlijke hulp wilt, kunt u een support ticket in te dienen.

Jamorama is goed voor beginners gitaarles service. Elke les heeft een video aan de principes te begeleiden, en als je eenmaal hebt gegaan door een week van lessen, kunt u deze downloaden en uitprinten een oefening blad in verband met deze lessen. Deze gitaar dienst ontbreekt de interactiviteit we op zoek naar, maar Jamorama is eenvoudig te navigeren en te gebruiken, waardoor het een goede keuze voor beginnende gitaristen.