geschenkmanden – Wine Country Gift Baskets 2017

Zoals de naam van de website aangeeft, Wine Country biedt heerlijke champagne en wijn cadeau manden, maar het is niet beperkt tot deze. U vindt een grote verscheidenheid aan weelderige gastronomische geschenkmanden voor zowat elke gelegenheid. Dit geschenk mand dienst is geschikt voor grote bedrijven als particulieren. Het biedt dezelfde dag de scheepvaart, of u kunt het pakket aankomt op de dag dat u kiest.

Overzicht

U kunt de aanbevolen geschenkmanden georganiseerd door gelegenheid, prijs en het type te zien, maar als je een specifieke behoefte, de keyword search engine heeft een redelijke baan van het vinden van manden die passen bij het. Terwijl geschenkmanden zijn zeker van de site vlaggenschip product, zullen de klanten ook een smalle selectie van andere geschenken, waaronder bloemen en vers fruit assortimenten. U vindt hier ook chocolade en accent items zoals teddyberen, bekers en picknick sets. Dit bedrijf kan alleen verzenden wijn tot en met 44 van de 50 staten te wijten aan de staat wet-en regelgeving.

Deze dienst stuurde ons een mandje van hout verpakt met een aangename mix van zoete en zoute tarieven. We kregen een aantal artikelen voor de fijnproever, zoals tapenade (gemalen olijven mix) en gerookte zalm, maar hoe meer verkeersvrije items zoals crackers, warme mosterd en chocolade waren over wat we verwachten van een cadeau mand. Algemeen vonden we deze mand overtrof onze verwachtingen voor een in zijn prijsklasse.

Wine Country Gift Baskets biedt zowel standaard en versnelde verzending, ook ‘s nachts en in het weekend. Het richt zich op bedrijven en ondernemingen; in feite, biedt het een spreadsheet als u een groot aantal klanten op uw-basket verzenden lijst. De website biedt geen internationale scheepvaart of levering aan APO, FPO of P.O. dozen. De site en de transacties veilig zijn en gecontroleerd door Norton en CyberTrust, dat deel uitmaakt van Verizon, dus je kunt comfortabel voelen delen van uw credit card informatie te betalen.

De website veelgestelde vragen beantwoorden vrijwel elke vraag die je kan hebben, van bestelling tot productinformatie. Daarnaast kunt u contact opnemen met een vertegenwoordiger van de klant via de live chat, een functie die niet door alle geschenkmand diensten die wij beoordeeld worden aangeboden. U kunt ook het online formulier gebruiken of bel tijdens kantooruren.

Over het geheel genomen, Wine Country Gift Baskets biedt een geweldige selectie van overvloedige geschenkmanden voor familie, vrienden, zakenpartners of klanten. De website is makkelijk te gebruiken met een handige zoekmachine en uitgebreide productinformatie, waaronder recensies van klanten. Hoewel het alleen verzonden binnen de Verenigde Staten, maar biedt wel de scheepvaart zo snel als op dezelfde dag op sommige punten. Als u op zoek bent naar iets een beetje classier dan de gebruikelijke, Wine Country Gift Baskets is de moeite waard.