genealogische zoeken – OneGreatFamily 2017

Als je ver genoeg graaft, zult u merken dat elk gezin uit Hong Kong naar Houston is een familiebedrijf op een bepaalde manier. Dat is precies wat familiegeschiedenis zoeken OneGreatFamily zet te doen. hoofddoel Deze genealogische website is om de stamboom van de hele planeet te reconstrueren. Deze genealogie zoeken verschilt in structuur met vele andere afkomst websites als het omdat het werkt als een coöperatief onderzoekproject in plaats van een genealogische zoekmachine.

Overzicht

Net als een informatieve co-op, profiteren gebruikers van het onderzoek van anderen en krijgen om hun bevindingen te dragen voor de rest van de online community. De gezamenlijke inspanning op deze website weeft samen stambomen uit verschillende hoeken van de wereld in een poging om een ​​grote, onderling verbonden boom of een grote familie te maken.

Elke keer dat iemand er nieuwe informatie binnenkomt, OneGreatFamily loopt door een waslijst van kwalificaties. De site controleert of de nieuwe informatie bestaat al in de database, het nut ervan voor de gebruikers en de vraag of er sprake is van tegenstrijdige informatie. Dit alles maakt kruiscontroles OneGreatFamily een betrouwbare bron voor onderzoek. U kunt het onderzoek dat je al hebt over je familie verzameld in te voeren om de site te valideren uw informatie en zijn blij om te weten dat de bronnen die u vindt op de site betrouwbaar zijn.

Dit betekent dat OneGreatFamily is niet de beste site om stapels dossiers over uw voorouders te vinden, maar het kan u helpen bij de gecontroleerde gegevens over uw gezin en verbindingen met anderen. Goed te maken voor het gebrek aan middelen op-pagina OneGreatFamily’s, kunt u verbinding maken op grote schaal gebruikt bronnen zoals de Canadese Genealogie Center, AfriGeneas en Find A Grave.

Als de automatische update-database laat je waardeloos voelt, neem troost in de wetenschap kun je het handmatig zoeken naar voorouders uit te voeren door middel van je ouders, echtgenote, kinderen, verjaardagen, sterfgevallen en religieuze evenementen. Bij het toevoegen en surfen op het systeem, OneGreatFamily verstuurt waarschuwingen als er nieuwe informatie van de stamboom beïnvloedt.

OneGreatFamily’s instrumenten gedeelte biedt gebruikers de bestanden buiten de site database genealogie zoeken. Dit gedeelte bevat de achternaam index. Het maakt een lijst op alfabetische volgorde ingedeeld achternaam, waar je je familie zoektocht kan beginnen. Zodra u de achternaam die u zoekt, kunt u het aantal wedstrijden te zien in de database van de site. U kunt gegevens over hoe vaak uw achternaam is door de geschiedenis en hoe vaak het verschijnt in de VS volkstelling te vinden. Dit maakt OneGreatFamily een goede bron voor het vinden van leads op de laatste namen.

De gegevens op OneGreatFamily te valideren en cross checking voorbij voordat je het kunt gebruiken, waardoor het een betrouwbare databank voor genealogische bronnen. De informatie zwembad is klein en alleen gebaseerd op wat de gebruikers te dienen en te bouwen op de website. Dus terwijl je betrouwbare bronnen te vinden, zal er niet zijn vele bijzondere vondsten dit gezin finder.